SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Tebliğ Etti

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı'na Avukat Bülent Tüfenkçi'nin atanmasına ilişkin kararın, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tebliğ edildiği bildirildi.

Salı gecesi Ankara'ya çağrılan Tüfenkçi, atanması nedeniyle Başbakan Erdoğan tarafından kabul edilerek, bir süre görüştüğünü ve kendisine il başkanı olarak görevlendirme yazısının tebliğ edildiğini ifade etti.

Tüfenkçi, AKP'nin Malatya'daki başarı çizgisini daha da yukarı taşımak için çalışma yapacaklarını söyleyerek, "Tüm hedefimiz, teşkilat olarak Haziran ayındaki genel seçimlerde yine başarıyla çıkmaktır. AK Parti, Malatya'da bir önceki seçime göre daha fazla oy alarak başarısını sürdürecektir. Birlik ve beraberlik içinde ülkemiz ve Malatya'mız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Mustafa Şahin'in milletvekili adayı olmak üzere istifasıyla boşalan il başkanlığına atanan Avukat Tüfenkçi, Şahin'in yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu. Aslen Yeşilyurtlu olan Tüfenkçi, Belediye Başkan Yardımcılarından Ertan Mumcu'nun da kız kardeşinin eşi.

AKP'DE 35 İL'E ATAMA..
AKP'de yaklaşan genel seçiler nedeniyle milletvekili aday adaylığı için istifa eden 35 il başkanın yerine atamalar gerçekleştirildi.

AKP'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yapılan atamalar şöyle:

"Adıyaman: İbrahim Halil Fırat, Aksaray: Muhammed Fatih Yıldırıcı, Amasya: Hicabi Bağçuvan, Antalya: Mustafa Köse, Artvin: Ertunç Erkan Balta, Bartın: Yaşar Arslan, Batman: Murat Güneştekin, Bayburt: Yusuf Elçi, Bolu: Ömer Sayın, Çankırı: Salim Çivitcioğlu, Çorum: Ahmet Sami Ceylan, Düzce: Mustafa Yılmaz, Elazığ: Mahir Sönmez, Eskişehir: Süleyman Reyhan, Hakkari: Abdulmecit Tarhan, Hatay: İsmail Kimyeci, Kastamonu: Metin Çelik, Kırklareli: Emin Tunç, Kırşehir: Salih Çetinkaya, Kilis: Reşit Polat, Kocaeli: Mahmut Civelek, Kütahya: Mustafa Yenipazar, Malatya: Bülent Tüfenkçi, Manisa: Murat Baybatur, Muğla: Nihat Öztürk, Nevşehir: Kazım Sunar, Niğde: Muzaffer Şahiner, Ordu: Hüseyin Akyol, Rize: Hikmet Ayar, Samsun: Osman Çetinkaya, Siirt: Ali İlbaş, Şanlıurfa: Yusuf Eğilmez, Tunceli: Erdal Ak, Van: Abdullah Aras, Yozgat: Fahri Açıkgöz."

CHP'DE İSE..
Bu arada Veli Ağbaba'nın milletvekili adayı olmak üzere istifasıyla boşalan CHP İl Başkanlığı'na genel merkez tarafından atama yapılacağına ilişkin beklentilere karşın, genel merkezin il başkanının yerel düzeyde parti il örgütü içerisinde belirlenmesi eğilimine girdiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız