SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakan Tebrik Etti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:01:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mart 2014 tarihinde Malatya'da gerçekleştirdiği mitingin değerlendirmesi ve gündeme dair gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bülent Tüfenkci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitinginde 100 binin üzerindeki coşkulu bir kalabalığa hitap ettiğini ve bunun Başbakan Erdoğan ve kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Tüfenkci, kendisinin katıldığı İl Başkanları Toplantısında Malatya mitingindeki rekor kalabalık hakkında Başbakan Erdoğan’ın değerlendirmelerde bulunduğunu ve şahsını tebrik ettiğini kaydetti.

"BAŞBAKANIMIZ MALATYA MİTİNGİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ"

Tüfenkci, "Malatyalı hemşehrilerimizin AK Parti’ye olan inancının mitingle bir kez daha ortaya çıktığını görmek başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey olmak üzere hepimizi çok mutlu etti. Malatya o gün tarihi bir gün yaşadı. Başbakanımız, Malatya’dan çok mutlu bir şekilde ayrıldı ve katıldığı gerek televizyon programlarında gerekse diğer programlarında Malatya mitinginden övgü dolu sözlerle bahsetti. İl Başkanları Toplantısındaki konuşmasında Malatya mitinginin coşkusunu, heyecanını ve muhteşem kalabalığına dair değerlendirmelerde bulundu ve bizleri tebrik etti. Kendisinin Malatya sevdalısı olduğunu söyledi" dedi.

"BİZİM ÇALIŞMALARIMIZIN MERKEZİNDE İNSAN VAR"

AKP’nin insan odaklı çalışmalar yürüttüğünü belirten Tüfenkci,"Malatya mitingimiz sonrasında CHP şaşkınlık içinde, MHP gözlerine inanamaz halde. Onlar bilmezler milletin gücünü, milletin sevgisini. Sadece tek bildikleri şey, bizlerin her yaptığı hizmetlere karşı çıkmaktır. Biz ise bütün çalışmalarımızı yaparken her şey Türkiye için, her şey Malatya için diyoruz. Malatya’nın doğusu-batısı, kuzeyi-güneyi demiyoruz, Malatya diyerek yapıyoruz. Malatya’nın bütün sorunlarına hiçbir komplekse kapılmadan, sağ-sol, ileri-geri demeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizim çalışmalarımızın merkezinde insan var. Biz insanı esas alarak bütün faaliyetlerimizi şekillendiriyor ve icra ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"MUHALEFET BOCALIYOR VE POLİTİKA ÜRETEMİYOR"

Başbakan Erdoğan’ın başarılı ve dik duruşlu liderliğini muhalefetin hazmedemediğini kaydeden Tüfenkci, "Türkiye’de ve Malatya’da bütün alanlarda çalışma yaptığımız için her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimlerde de muhalefet partileri bizlere iftira atmayı sürdürüyorlar. Biz Malatya’ya hizmet dedikçe, yatırım dedikçe, milletimize güveniyoruz dedikçe bocalıyorlar ve bocaladıkça iftiralara başlıyorlar. İşte bu bocalayan ve politika üretemeyen muhalefetin illegal örgütlerle nasıl görev aldığı defalarca gördük. Gezi Parkı olaylarında ve son 17 Aralık operasyonlarında omurgasız duruşlarını bir kez daha gördük. Bunların Türkiye büyüsün, Malatya büyüsün diye bir davası yok. Açıkça Türkiye’nin ve Malatya’nın büyümesini, Türkiye sevdalısı, Malatya sevdalısı Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başarılı ve dik duruşlu liderliğini hazmedemiyorlar. Sandık dışı yollarla, anti demokratik uygulamalarla Türkiye’yi, AK Parti’mizi ve Sayın Başbakanımızı yıpratmaya çalışıyorlar. Fakat bunların hesaplayamadıkları tek şey var.O da millet.Milletimizi gerek ana ve yavru muhalefetin gerekse de uluslararası güçler ve taşeronların hangi oyunlar oynadıklarını görüyor. Muhalefetin ve dış güçlerin bu oyununu inşallah 30 Mart’ta sandıklarda milletimizle birlikte bozacağız" diye konuştu.

"12 YILDA MALATYAMIZ'A 8 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK"

AKP’nin 12 yıllık Malatya icraatlarına da değinen Bülent Tüfenkci şöyle konuştu: "12 yıllık iktidarımız döneminde Malatya Merkez ve ilçelerinde 8 milyar liralık yatırım gerçekleştirmişiz. Merkezde ve ilçelerimizde eğitim,sağlık,kültür,turizm ve spor alanlarında çok büyük yatırımlar yaptık.Yeni hastaneler açtık, cihazlarla donattık.Kısa bir süre sonrada Fizik Tedavi Merkezimiz ile Kadın Doğum ve Çocuk hastanemizin de inşallah temeli atılmış olacak. Yarım asırdır bir türlü yapılamayan Adıyaman-Yeşilyurt-Malatya yolunu biz tamamladık.108 kilometrelik Hekimhan-Sivas yolumuzun yapımı devam ediyor. Karahan ve Erkenek tünellerimiz bitmek üzere.25 bin kişilik stadyumumuzun yapımı devam ediyor. Karaciğer Nakil Merkezimizin inşaatı devam ediyor. Hamdolsun bizim halka anlatacak yüzlerce icraatlarımız var. Ve yine 8. Cumhurbaşkanımız, rahmetli Turgut Özal’ın ismini 12.12.2012 tarihinde hizmete aldığımız Kapıkaya Barajı’na verdik. Baraj ile 40 bin dekar arazi suya kavuşacak. Geçmişte pek çok baraj ve sulama tesisinin altında imzası olan değerli büyüğümüz hemşerimiz Recai Kutan’ın ismini de Boztepe Barajı’na verdik. Bu baraj ile 117 bin dekar arazi sulanacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız