SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakan Unuttu Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:00:56
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hakan Keleş'in seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında MHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hakan Keleş'in Akçadağ İlçesi'ndeki seçim bürosunun açılışı yapıldı. seçim bürosunun açılışına; MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Bölgenin Kanaat Önderi Şeyh Osman Nuri Bağdadi'nin torunu Osman Nuri Ölmeztoprak, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

"NEREDEN NEREYE GELDİK"

Seçim bürosunun açılışında konuşan MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, "Milliyetçilik ve milliyetçiler ayak altında. Çünkü onlar devletini ve milletini seviyorlar. Devleti ve milleti için canını vermekten çekinmiyorlar. Ama devletin belli bir bölgesini kendi yeri olarak kabul eden yani bizim vatanımızın belli bir bölgesini kendisinin kabul eden, oraya gözünü diken hainleri baş tacı ilan edip, referansı kabul ediliyor. Ama bunu Akçadağ, Malatya, Türkiye kabul etmiyor. Sayın Başbakan daha neler neler anlatıyor. "Biz nereden nereye geldik" diyor. Hakikaten nereden nereye geldik? Biliyor musunuz? Sayın Başbakan ve hükümeti göreve geldikten sonra zinayı serbest bıraktılar. biz nereden nereye geldik, gördünüz mü? devleti yönetmeye başladıklarında PKK terör örgütü bitmek üzereydi. Türkiye'de yapılan bir araştırmada PKK terör örgütüne belli olan bölgede destek sadece yüzde 5 idi. Şimdi ise yüzde 85 oldu. bizi nereden nereye getirenler bunlar" dedi.

"SANDIKTA ONLARI HİÇE SAYACAĞIZ"

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, 30 Mart'ta güzel neticeler alacaklarını söyledi. 

Kazancıoğlu, Malatya'da vicdan projesini başlattıklarını kaydederek, "Sayın Başbakan Malatya mitinginde ilçeleri sayarken, Akçadağ'ı unutmuş olabilir ama Akçadağ bizim bağrımızın içi. Akçadağ'ı saymadı. ama biz onları sandıkta sayacağız. sandıkta onları hiçe sayacağız. Malatya'da vicdan projesi başlatıyoruz. Nedir bu vicdan projesi? Bu proje, gereğini yapmaktır" diye konuştu. 

"AKÇADAĞ'I LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ"

MHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hakan Keleş, Akçadağlıların 30 Mart'ta önemli bir karar vereceklerini belirterek, Akçadağ'ı layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi. 

Keleş, genç bir siyasetçi olarak bütün adaylara hoşgörü ve saygıyla baktığını ifade ederek, "30 Mart tarihinde makus talihinizi oylayacaksınız. 30 Mart sabahı, üzerinize serpilmiş olan ölü toprağını üzerinizden atmak üzere sandığa gideceksiniz" dedi. 

Bölgenin Kanaat Önderi Şeyh Osman Nuri Bağdadi'nin torunu Osman Nuri Ölmeztoprak, 30 Mart yerel seçimlerinde Akçadağ'ın dik durması gerektiğini vurgulayarak, "Yanlışları düzeltecek bir Hakan Keleş var. Akçadağ dik dur ve Hakan Keleş'e sahip çık" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız