SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Yardımcısı Geliyor

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın Cumartesi günü Malatya'ya geleceği ve Malatya, Darende, Battalgazi ile Yeşilyurt'ta yapacağı incelemelerin ardından Pazar akşamı ayrılacağı bildirildi.

Valilikten edinilen bilgiye göre, Yazıcı'nın Malatya programı şöyle:

* 21 HAZİRAN 2008 CUMARTESİ
08.30 Havaalanında Karşılama
09.00 Otele Yerleşme (Akkoza)
09.30 Kahvaltı (Taha Tekstil)
10.15 Darende’ye Hareket
11.30 Darende’ye Varış
11.30-14.00 Ahmet Çokyaşar İlköğretim Okulu, Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi Açılışları, TOKİ İnşaat Alanında İnceleme, Günpınar Şelalesi Çevre Düzenlemeleri Açılışı
15.00-18.00 Bedesten Açılışı, Hastane Gezisi, Tohma Kanyonu Gezisi ve Yapılan Çalışmaların İncelenmesi, Somuncu Baba Külliyesi Gezisi v.d. İncelemeler
18.00 Darende’den Ayrılış
19.30 Malatya Otele Varış

* 22 HAZİRAN 2008 PAZAR
10.30 Valilik Ziyareti
11.00 Belediye Ziyareti
11.45 Battalgazi’de Restore Edilen Vakıf Eserlerinin Gezilmesi (Ulu Camii, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı v.d.)
13.00 AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret
15.00 Yeşilyurt’ta İncelemeler
17.45 Havaalanına Hareket
18.30 Uğurlama

CEMİL ÇİCEK DE..
Öte yandan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in de bugün Elazığ'dan Arapgir ilçesine geleceği, Belediye Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Kemaliye'ye geçeceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız