SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başbakan Yeşil Kuşağı Sordu'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:39:53
'Başbakan Yeşil Kuşağı Sordu'
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a “Yeşil Kuşak” Projesi’ndeki son durumu sorduğu belirtildi. 

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Tunceli ziyaretine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Tunceli Valiliği’nde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Başbakan Davutoğlu, Başkan Gürkan’a, “Yeşil Kuşak Projesi” ile ilgili gelinen son durumu sorduğu ve Başkan Gürkan’ın da, çalışmalarda herhangi bir sıkıntının olmadığını kaydettiği belirtildi. Yaşanan bu gelişme ile ilgili bilgi veren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Tunceli’de Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile bu konuyu görüştük. Kendileri aynen şu ifade de bulundu. “Yeşil Kuşakla ilgili herhangi bir problemle karşılaşıyor musunuz” dediklerinde, biz şuan herhangi bir problemle karşılaşmadık ve çalışmalarımızın teknik boyutuyla devam ettiğini belirtik. İnşallah Malatya’mıza bir şehir parkı kazandırılması noktasında, sivil toplum örgütleri olsun, meslek örgütlerimiz olsun, belediye olarak bizler hep birlikte el ele vererek Türkiye’de bir ilk olan şehir parkı projesini Malatya’da gerçekleştirilmesi noktasındaki çalışmamız devam edecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız