SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakana 2023 Mısralık Şiir

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:19:36
Başbakana 2023 Mısralık Şiir
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da emekli Nusret Başyiğit, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi dolayısıyla 2023 mısra şiir yazdı. 

Türkiye'nin 81 ilinden en az bir kıtanın yer aldığı 2023 mısralık şiirinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı hizmetlere de yer veren Başyiğit, şiirine 'Cennettir Benim Ülkem' başlığını verdi.

2023 hedefine destek amacıyla Türkiye genelinde yapılan çalışmaları da konu alan Başyiğit, şiirinin 2023 mısra olmasının tesadüf olmadığını ifade etti. Başyiğit, "Bu şiiri bana yazdıran ülke, millet ve Başbakan sevdası. Türkiye'nin 81 ilinden kıtaların yer aldığı 'Cennettir Benim Ülkem' başlıklı şiirim 2023 mısra oldu" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a şiirinde destek veren Nusret Başyiğit, "Recep Tayyip Erdoğan, yalnız bizim değil, bütün ülkenin umudu haline geldi. Ülkemizin geçmişte yaşadıklarını çok iyi biliyoruz. Allah ondan razı olsun. Malatya ve Türkiye'mize çok büyük değişimler yaşattı" dedi.

Başyiğit, 2023 hedefinin 2023 mısra ile ortaya çıktığını ifade ederek, "Şiirimin büyük bir kısmında Türkiye'de yapılan hizmetlere yer verdim. Asya ve Avrupa kıtalarını denizin altında birleştirdik. Üçüncü köprüyü yapıyoruz. Duble yollar, ülkemizin ekonomik durumu, sağlık, eğitimi bunlar Sayın Başbakanımız sayesinde oldu. Bundan dolayı 2023 hedefi, 2023 mısra ile ortaya çıktı" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız