SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakana 9 Başdanışman

0
Güncellendi - 2016-01-05 20:45:15
Başbakana 9 Başdanışman
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başdanışmanı olarak 9 yeni ismi görevlendirdi.

Başbakanlık yetkileri, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlığını yapmak üzere 9 yeni ismin görevlendirildiğini bildirdi. Bu isimler arasında, Akademisyen Süleyman Seyfi Öğün, Yazar İskender Pala, çözüm sürecinde Akil İnsanlar Heyeti’nde yer alan isimlerden olan Yılmaz Ensaroğlu ve Muhsin Kızılkaya, Genar Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen, İlahiyatçı Ömer Faruk Korkmaz, Alevi açılımının genel koordinatörü ve İlahiyat Profesörü Necdet Subaşı, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin yer alıyor.

Bu isimlerden Muhsin Kızılkaya çözüm sürecinde Akil İnsanlar Heyeti'nde yer almış ve 7. Haziran'da Mersin milletvekili seçilmişti. Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan bir diğer isim olan Yılmaz Ensaroğlu da yeni başdanışmanlar arasında yer aldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız