SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Başbakana Bunları da Sorun..''

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Avukat Soner Gökçe, düzenlediği basın toplantısında, uzun yıllardır kapalı olan ve Gaziantepli bir grup tarafından satın alınan Akçadağ yakınlarındaki Kağıt Fabrikası'nın Pazartesi gününden itibaren yeniden üretime başlayacağını duyurduktan sonra, bazı konularda eleştirilerde bulundu. Gökçe, 12 Temmuz'da Malatya'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da, basın mensuplarınca dile getirdiği bazı konuların sorulmasını istedi.

Gökçe, arazisinin önemli bir bölümünün belediyeye tahsisi halinde Şeker Fabrikası'nın çalışamayacak duruma geleceği ve kapanacağı iddialarını dile getirdikten sonra, bu arazi ve fabrikayı gerekirse kendilerinin çalıştıracağı yolundaki sözleri nedeniyle Belediye Başkanı Cemal Akın'a, "belediye ile ilgili işlere bakması" çağrısı yaptı.

Belediyenin Sıtmapınarı ve Kız Meslek Lisesi kavşaklarında yaptırdığı alt geçitlerle ilgili sorun bulunduğunu, özellikle kış mevsiminde, eğimi yüksek olan geçitlerin kar yağışıyla birlikte önemli trafik sorunları ve kazalara neden olacağını kaydeden Gökçe, bu geçitlerin eğimli bölgelerinin üzerinin kapatılması gerektiğini savundu.

Gökçe; Başbakan Erdoğan'ın 12 Temmuz'da Malatya'ya geleceğinin belirtildiğini kaydederek, basın mensuplarından "Başbakana daha önce Malatya ziyaretinde Vagon Onarım Fabrikası'nın açılacağı sözlerini hatırlatın.. Fındığa trilyonlar verirken, kayısının perişan durumunu sorun.. Görünürde bir milletvekilinin engeli olan, esasen kendi zihniyetlerinin ürünü olan üniversitenin kadro sorununu hatırlatın.."dedi.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız