SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakana Destek

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:33:03
Başbakana Destek
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği tarafından Suriye, Mısır, Çeçenistan ve Doğu Türkistan’da meydana gelen olaylar nedeniyle dualı eylem gerçekleştirildi.

Soykan Parkı'nda İkindi Namazına müteakip yapılan eylem, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 

 Eylemde konuşan  Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı  Ayetullah Geçen, “Mısır’da, Suriye’de Çeçenistan’da, Doğu Türkistan’da Gazze’de, Arakan’da, Mali’de, Irak’ta,Afganistan’da Müslümanlara yönelik, İslam coğrafyalarında baskı, zülüm, tecavüz, vahşet yaşanmaktadır. Bu yaşanan katliamların başrollerini emperyalist güçler, sözde İslam ülkesi olan riyakar İran, hizbul şeytan olan Lübnan Hizbullah’ı ve ürkek Arap yöneticileri yapmaktadır.  Ne yazıkki, Arap ülkelerinin yöneticileri Müslümanların yanında olmak yerine Amerika, İsrail ve emperyalist güçlerin saflarında yer almaktadırlar. Müslümanların karşısında İran İslam Devleti, İsrail’den daha tehlikeli bir duruma gelmiştir. Lübnan Hizbullah’ı ise Suriye’de cihad eden Müslüman kardeşlerimizi katletmektedir.  Sözde İslam ülkesi İran ve sahte Lübnan Hizbullah’ı İslam coğrafyasındaki akan kanın, tecavüzlerin ve vahşetin gerçekleşmesinde başı çekmişlerdir.  Bu vahşete ürkek Arap yöneticileri de sessizlikleriyle ortak olmuşlardır” şeklinde konuştu. 

Başbakan Erdoğan’a destek verdiklerini belirten Geçen şunları söyledi, “Sayın başbakanın mazlum Müslüman halklarının yanında olması nedeni ile bazı köşe yazarları Amerika, İsrail, AB ve emperyalist güçlerin sayın başbakanın ipinin çekildiğini kaleme almaktadırlar. Sayın Başbakan; dik dur, düz yürü, doğru git, Müslümanların yanında olmaya devam et, eğilme, bükülme bizler ve halk seni sonuna kadar destekleyecektir. Sayın Başbakan; mücadele ise mücadele, cihad ise cihad, bedel ise bedel, mücadele ve cihada sonuna kadar hazır ve nazırız. Sayın Başbakan;  korkaklıkta ar, ilerleme de şeref vardır. Müminler ancak kardeştirler ve haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla cepheler bizimdir. Allahın izni ile yeniden Osmanlı, yeniden Bismillah, yeniden Nizam-ı Alem yer yüzünde  hakim olana kadar mücadeleye devam edeceğiz.”

Eylem yapılan dua ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız