SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakana Dosya Gönderdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:24:26
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ''Fransa Parlamentosu'nun sözde Ermeni soykırımı kararını şahsım ve yönetim kurulum adına nefretle kınıyorum'' dedi. 
     
Erkoç, MTSO Meclis Salonu'nda gerçekleşen meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Fransa Senatosu'nun kararına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, ''Fransa Parlamentosunda görüşülen ve kabul edilen sözde Ermeni soykırımı yasasını şahsım ve yönetim kurulum adına nefretle kınıyorum. Bu kararları alanlar önce dönüp kendi tarihlerinde işledikleri insanlık suçlarına bakmalıdır. Bu nedenle kararı bir kez daha şiddet ve nefretle kınıyorum'' diye konuştu. 
     
Toplantıda yönetim kurulu faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi veren Erkoç, Malatya'nın sanayi alanındaki teşviklerden daha fazla yararlanabilmesi için girişimlerinin devam ettiğini kaydetti. 
     
Sanayi alanında Türkiye'nin 4 bölgeye ayrıldığını anımsatan Erkoç, bu bölgelerin sayısının 5'e çıkarılmasının gündemde olduğunu söyledi. 
     
İlgili bakanlıklar ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Malatya'nın durumunu içeren birer dosya gönderdiklerini anlatan Erkoç, şöyle devam etti: 
     
''Malatya'nın sanayi alanında henüz yeni olduğunu, Malatya'nın henüz ayakları üzerinde durmaya başladığını, sanayiyle yeni tanıştığımızı ve koşmak istediğini belirttik. Milletvekillerimiz, bakanımızla randevu aldılar. Yapılan toplantıya odamız adına da meclis başkanımız Sami Payza katıldı. Toplantının yararlı ve verimli geçtiğini belirttiler.'' 
     
MTSO Meclis Başkanı Sami Payza da, TÜİK'in açıkladığı rakamları hatırlatarak, Malatya'nın nüfusunun 750 binin üzerinde olduğunu ve büyükşehir şansını yakaladığını kaydetti. 
     
Payza, nüfusun 2013 yılında da 750 binin üzerinde olması gerektiğine işaret ederek, üyelerin Malatya'da yaşayıp nüfus kaydı başka kentlerde bulunan yakınlarını bu konuda bilgilendirmelerini istedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız