SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakana Şiir Yazdı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:10:10
Başbakana Şiir Yazdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı şair Nusret Başyiğit, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na olan sevgisi dolayısıyla 2 bin 576 mısralık şiir yazdı.

Türkiye'nin 81 ilinden en az bir kıtanın yer aldığı bin 576 mısralık şiirinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hizmetlerine de yer veren Başyiğit, şiirine 'Cennettir Benim Ülkem' başlığını verdi. 

Şiirinde ülkenin güzelliklerine de yer verdiğini dile getiren Başyiğit, "Ülkemizde gelişen olaylar hepimizin ortak meselesi. İç Güvenlik Paketi, yeni anayasa ve başkanlık sistemi bizim gerçeklerimiz. Bunları hepimiz kabul ediyoruz ve bekliyoruz. Ülkede her atılan adım hepimizin. Yeter ki adım atılsın. Bu ülkenin bu adımlarla ihtiyacı var. Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra bayrağı teslim aldı ve ülkeyi emin adımlarla ileriye taşıyor. Ben de bundan dolayı şiirde kendisine yer verdim" dedi.

Başyiğit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na olan sevgisini ise, 'Recep Tayyip Erdoğan öncü oldu. Ahmet Davutoğlu ile hayat buldu. Bu yola yeni Türkiye adı konuldu. Bir candır cennettir benim ülkem' dizeleriyle anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız