SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakana Söyleyelim de.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:43:30
A- A+ PAYLAŞ

Seçim çalışmaları nedeniyle Kuluncak ilçesinde AKP heyeti ile birlikte ziyaretlerde bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Kılıçdaroğlu’nun hayallerini biz engelleyemeyiz. Biz hiç kimsenin hayal kurma özgürlüğünü kısıtlayamayız” dedi.

AKP'Lİ HEYETİ GÖRÜNCE AĞLADI

Çalık, esnaf ziyaretleri esnasında AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte bir işyerinde oturan Tahir Şimşek adlı yaşlı vatandaş ile karşılaştı. Burada yaşlı vatandaş, AKP'li heyeti görünce ağlamaya başladı. Çalık, “recep Tayyip Erdoğan’ın selamları var, Ahmet Davutoğlu’nun selamları var” dedi.

Yaşlı vatandaşa ‘baba’ diye hitap eden Çalık, ‘Baba niye ağladın’ sorusuna, yaşlı vatandaş, “Ben Tayip Erdoğan’ın aşığıyım” dedi. Bunun üzerine Çalık, “bize bol dua et, senin duana ihtiyacımız var” ifadesini kaydetti. Erdoğan için şiir yazdığını söyleyen yaşlı şahıs, şiirin okunması istenince unuttuğunu ev evdeki defterinde yazılı olduğunu belirtti.

Çalık ve il Başkanı Kahtalı, yaşlı vatandaşın ellerini öperek vedalaştı. 

KILIÇDAROĞLU İÇİN “23 NİSAN’DA KOLTUĞA OTURSUN” ELEŞTİRİSİ

Kuluncak Belediyesi’nin önünde toplanan kalabalığa hitap eden Çalık, Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “Kılıçdaroğlu’nun hayallerini biz engelleyemeyiz. Biz hiç kimsenin hayal kurma özgürlüğünü kısıtlayamayız. Tabiî ki hayal kurar. Kılıçdaroğlu’nu başbakan yaparız, ama ne zaman yaparız” diyerek, mikrofonu kürsünün önünde duran Mediha Mutlu adına kadına uzattı. Çalık’ın “ne zaman” soruna kadın vatandaş, “23 Nisan”da” şeklinde cevap verdi. Soruyu iki kez soran Çalık, “duymadım” diyerek kadının “23 Nisan’da” cevabını üçüncü kez tekrarlattı. Çalık, “23 Nisan’da yarın, Kemal Kılıçdaroğlu’na, Ahmet hocamıza, sayın başbakanımıza söyleyelim de, Kılıçdaroğlu’nun hayalleri varmış, O’nu yarın 23 Nisan’da 1 günlüğüne başbakanlık koltuğuna oturtsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız