SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakandan Nakil!.

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, 2011 yılını müjdelerle karşıladıklarını bildirdi.

Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı yaptığı yazılı açıklamada, 2011 yılına girerken AKP iktidarının toplumun geniş kesimlerini ilgilendiren önemli müjdelerle karşıladığını söyledi.

Milletvekili Mücahit Fındıklı "Sayın Başbakanımız grup toplantısında çiftçilerimize, öğrencilerimize güzel haberler vermiştir. Başbakanımızın müjdelerini vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum.

Çiftçilerimizin; 2010 yılında Ziraat Bankası aracılığıyla kullandıkları kredilerin faiz oranı yüzde13 idi, 2010 yılında bu oran yüzde 10'a düşecek.

Besicilik ve sulama yatırımlarında çiftçilerimiz sıfır faizle kredi kullanacaklar. Faiz oranının tamamı Hazine tarafından karşılanacak.

Diğer tarımsal kredilerde faiz oranı yüzde 5'e indiriliyor. Bu kredilerde de faizin geri kalanı Hazine tarafından karşılanmış olacak" dedi.

Fındıklı bir başka müjdenin öğrencileri ilgilendirdiğini aktarıp, öğrenim kredilerine yüzde 20 oranında zam yapıldığını ifade etti.

"Sayın Başbakanımız öğrencilerimizi sevindirecek haberler de verdi. Üniversite öğrencilerine 2010 yılında 200 TL öğrenim kredisi ödeniyordu. bu 240 Liraya yükseldi. Aynı şekilde yüksek lisans öğrencilerinin kredileri 400 TL'den 480 Liraya, doktora öğrencilerinin 600 TL'den 720 Liraya çıktığını müjdeledi" diyen Mücahit Fındıklı, ailelere ödenen öğrenci yardımlarında da artış olduğunu, 2011 yılında ilköğretimde erkek çocuklara ödenen yardım 30 Liraya, kız çocukları için ödenen yardım 35 Liraya;
ortaöğretimde erkek çocuklara ödenen yardım 45, kız çocuklara ödenen yardım 55 Liraya yükseldiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız