SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başbakandan Randevu Alınmalı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:06:30
'Başbakandan Randevu Alınmalı'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, kayısıda yaşanan don felaketi nedeniyle sivil toplum kuruluşları, Büyükşehir Belediyesi, Malatya Valiliği ve milletvekillerinin de içinde bulunduğu heyetin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek, yaşanan durumu ilk ağızdan iletmesi ve taleplerinin aktarılması gerektiğini kaydetti. 

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri yeniden güven tazeleyen MESOB Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Keskin, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Ziraat Odası, Büyükşehir Belediyesi, Malatya Valiliği ve Milletvekillerinin içinde bulunacağı bir heyetin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek, “Kayısıda yaşanan don felaketini Başbakanımıza anlatmamız lazım. Malatya’nın kayısısı yandı, Sayın Başbakanımızın 17 Mayıs’ta gelmemesi ile birlikte ikinci kez yandı. Çünkü sayın Başbakanımızın Malatya’ya yapacağı ziyarette, kayısı üreticisine müjde vereceği beklentisi büyüktü. Bunun peşini bırakmamız lazım. Milletvekillerimiz Sayın Başbakanımızdan bir randevu almalı. En azından bir yarım saatlik bir randevu alınabilir ve Malatya’nın kayısı konusundaki beklentisi aktarılabilir. Biz her zaman Malatya’nın sorunlarını çözümünde elimizden gelen her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Sayın Başbakanımız bu dönemde TESK’e yapacağı bir ziyaret programı olursa konuyu orada da aktarmayı planlıyoruz” dedi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ise Keskin’e yeni dönem görevinden başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız