SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başbakandan Söz Aldık'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmalarını milletvekillerinin de katılımıyla sürdürüyor.

Çakır'ın seçim çalışmalarıyla ilgili olarak partiden yayınlanan bülten şöyle:

"Seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmaları artarak devam ediyor. Ak Parti il teşkilatı, milletvekilleri, belediye başkan adayı dün gün boyu toplantıdan toplantıya koşturdu. İlk olarak sabah kahvaltısında kervansaray restoran’da mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ahmet Çakır, daha sonra Milletvekillerinin ve il başkanının katılımıyla gece geç saatlere kadar sırasıyla Göztepe ve tandoğan mahalleleri, Beydağı, Başharık mahallerinde, Rotikanlılar derneğinin gerçekleştirdiği toplantıya katıldı. Akşam mahalle toplantıları kapsamında Şehitfevzi, Taştepe, Hidayet, Melekbaba mahalleleri ve Fırat mahallesinde düzenlenen toplantılara katıldı.

GÖZTEPE ve TANDOĞAN MAHALLESİ TOPLANTISI
Göztepe Mahallesi toplantısına belediye başkan adayı Ahmet Çakır’ın yanında Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, İhsan Koca, Merkez ilçe başkanı Celal Ekici katıldı.

Türkiye’nin bir değişim ve dönüşüm yaşadığını her değişim ve dönüşümün mutlaka sancıları olacağını ifade eden konuşmacılar, yaşanan sıkıntıların arkasında güzel günlerin geleceğini ifade ettiler. Türkiye’nin artık Dünyada bir lider ülke olma konumuna geldiğini, kendi gücünün farkına vardığını, değerleriyle barıştığını, dinamiklerini harekete geçirdiğini ifade ettiler. Bunu gerçekleştirmenin yolunun bu mahallelerden geçtiğini bu sokaklardan geçtiğini ifade eden konuşmacılar, Ak Partinin başbakanımızın elini yeniden güçlendirin. Bu sokaklar bu mahalleler başbakanımızın geldiği gün on binlerin doldurduğu meydanlar, birilerin gözünü korkutuyor, onun için hırçınlaşıyorlar, popülist politikalar ile partimizi yıpratmak, gücünü zayıflatmak istiyorlar. Bunlara müsaade etmeyin…

ROTİKANLILAR DERNEĞİNDEN TEMİZ SİYASETE TAM DESTEK
. Toplantıya Belediye başkan adayı Ahmet Çakır, Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mehmet Şahin, Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, İhsan Koca, İl başkanı Mustafa Şahin, Merkez ilçe başkanı Celal Ekici katıldı. Katılımcılar Mahalle girişinde halkoyunları ekibinin gösterisi ile coşkulu bir şekilde karşılandılar.

Rotikhanlılar yardımlaşma ve dayanışma kültür derneği başkanı Seyit Ahmet Taşır ; Dün düzenlenen toplantıda Malatya’da temiz siyaset yapan, kimseye çamur atmayan sadece projelerini konuşan Ak Parti adayı Ahmet Çakır’a desteklerini açıkladı. Rotikanlılar derneği 6000 oyu bulunan derneğimiz sergilediği duruş ve gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerinden dolayı Ak Parti adayı Ahmet Çakır’a destek vereceğiz dedi.

Rotikanlılar, son günlerde siyasetin seviyesinin düşürüldüğünü ifade ederek, önemli olan Malatya’mızın kazanmasıdır. Bu anlamda bugüne kadar sadece projelerini konuşan ve diğer partiler ve adayları ile ilgili konuşmayan Ak Parti adayına desteğimiz sonuna kadar devam edecektir dediler.

ŞEHİTFEVZİ, TAŞTEPE, HİDAYET, MELEKBABA MAHALLE TOPLANTISI
Görkemli ve coşkulu bir kalabalık tarafından davul zurna ve çiçeklerle karşılanan Çakır ve Milletvekilleri, doğru siyaset her zaman karşılığını bulmuştur, geç saatlerde böyle coşkulu bir kalabalık tarafından misafir edilmek bizlerin doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.
Derdiniz derdimiz oldu.

Dediğiniz söylediğiniz her uyarıyı kulak arkası etmedik.
Sorunların altını çizmedik, üstünü çize çize yolumuza devam ediyoruz. Bir ve beraber olun dediniz, yaptık.

Seçimde girdiğiniz partinizi terk etmeyin dediniz, yaptık.
Seçildikten sonra Malatya’yı unutmayın dediniz, bir ayağımız burada nöbet tutuyoruz.

Ben yok, biz varız. Kişisel menfaatler için değil, toplumsal menfaatler için güç birliği yaptık.
İşimiz hizmet, gücümüz sizler oldunuz, bu gücümüze güç katma sırası sizde…

İL BAŞKANI MUSTAFA ŞAHİN KONUŞMASINDA NEDEN AK PARTİ DEDİ VE EKLEDİ
Ak milletvekilleri, Ak bir kadro, Ak bir teşkilat, Ak bir aday, geçmişi ak, yarınları ak, çamur, çukur siyasetinden uzak bir anlayış için gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için Ak Parti deyin. Hizmettin adresi, büyük düşünenlerin adresi olduğu için Ak parti deyin.

Ak parti ve Ak kadrolar hiç bir zaman, kimsenin kişilik haklarına hakaret etmedi. Hizmetleri engellemek için iftira kampanyaları üretmedi. Eşitlik ilkesini kendisine kılavuz edindi, ırkçılık yaprak, toplumu bölecek bir anlayışı benimsemedi.

Birileri çıktı kentsel dönüşüm bölgesi için yapılan çalışmada TOKİ başkanının verdiği müjdeyi tırpanlamak için Malatya’ya yapılacak katrilyonluk yatırımı göz ardı ederek, telefondaki siz miydiniz? Diyerek amacından saptırdılar. Milletvekilleri arasındaki birlikteliği çekemeyerek, olmadık dedikodular başlattılar. Geçmişte beş yıl belediye başkanlığı yaptığı dönemde meclisini dahi yönetemeyen aldığı karardan haberi olamayan, eski belediye binasının yıkım kararına imza atan, sonra onlarca kişi ile yıktırmam diye feryat figan eden bir anlayışa sahip, bulunduğu parti ile halen seçmenlere giderken ben eski partimden aday olamadığım için buradan girdim. Kimliğim görüşüm aynı diyen bir başkan adayı, Yönetilen değil, yöneten başkan diye kendilerince milletvekilleri ve adayımızı karalamaya çalışıyor. Adayımızın işyeri ile ilgili kapasite raporunu değerlendirmeyi dahi beceremeden binlerce firma arsında siyasi nüfusunu kullanarak bilmem kaç bin euroluk hibe aldı diye raporu çoğaltıp dağıttırıyor. Adayımızın eğitim seviyesini Yüksek okul mezunu olmasına rağmen, bir suçmuş gibi olmadık bir üslupla işliyor. Hepsinden önemlisi ilimizi sinsi bir oyuna getirerek, gerek şahsım, gerek başkan adayımız ve gerekse Milletvekillerimizin ağzından Akçadağlıların oyuna ihtiyacımız yok, Adıyamanlıların, Bingöllülerin oyuna ihtiyacımız yok diyen ve iftara başlatanları siz kamuoyuna havale ediyoruz.

Bir başka parti adayı, geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış bir adaya, oğlunuz Amerika’da ne yapıyor diye sordu. Sorusuna cevaben, yayın yapan kanala zaman geçirmeden çıkan malum aday, feryat figan oğlunun ne kadar zor bir durumda olduğunu anlattı. Biz Ak parti olarak her türlü iftira ve dedikodu siyasetine taraf olamadık olmuyoruz. İşimiz hizmet gücümüz sizlersiniz.

FIRAT MAHALESİ MAHALLE TOPLANTISI
Son olarak Fırat mahallesinde düzenlen toplantıya katılan Belediye başkan adayı Ahmet Çakır, Milletvekilleri Mehmet Şahin, Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, İl başkanı Mustafa Şahin, Merkez ilçe başkanı Celal Ekici katıldı

Ahmet Çakır konuşmasında; Özellikle kentsel dönüşüm bölgesinde uygulayacakları proje ile ilgili olarak gelinen aşamada;
1. Değer tespitlerini yeniden yapılacak
2. Tapusu ve tapu tahsisi olamayan evler, tapuları varmış gibi işlem görecek.
3. Kentsel dönüşüm kapsamında alınacak evler % 45 indirimli hak sahiplerine verilecek
4. Kendi arsama kendim ev yaparım diyenlere imkân sağlanacak
5. O bölgede kirada oturanlara kolaylık sağlanacaktır dedi.

Başbakanımızın Malatya’ya geldiği gün biz bu projenin siyasi malzeme olmaması için miting alanında konuşulmasını uygun görmedik ancak kapalı spor salonunda yaptığı konuşmasında bu bölgelerin mağdur edilmeyeceği sözünü direkt olarak başbakanımızın ağzından aldık. Başka çözümü olan partileri de gözlemliyoruz, ancak çözüm üreten yok. Söyledikleri burayı imara açacakları, bunu bu bölge insanı ne almama gelir iyi biliyor dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız