SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakanı Şikayet Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:06:06
Başbakanı Şikayet Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Gençlik Kolları tarafından, Gezi Parkı olaylarına karşı davranışı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Karakış, kendisinin şikayetçi olarak yeraldığı suç duyurusu dilekçesini savcılığa verdikten sonra yaptığı açıklamada, ""İçinden geçtiğimiz tarihi dönemeçte Türkiye ve Dünya yeniden şekilleniyor. Adalet dağıtımı ve demokrasi birbirine paralel olarak liderlerin söylemlerine göre değil, toplumların beklentilerine göre gelişiyor. Bunu, ülkemiz Gezi parkı direnişi  ile bir kez daha anlamış ve idrak etmiş bulunuyor. Artık demokrasi ve adalet fötr şapkada, siyasi sembollerde, lider karizmasında değil, sokaklarda meydanlarda sözünü söyleyen kitlelerin omuzlarında yükselecek. Tabi ki kendi siyasi ekseninde, lider  sultası oluşturmak isteyenlerse, faşizmin bekçisi konumuna düşecektir. Tarih bu saatten sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı diktatör olarak yazacaktır. Bizler halkın omuzlarından yükselen adalete ve kurumlarına güvenmek istiyoruz. Suçlu ortadadır, şikayet ortadadır. Anayasa ve yasalara tüm dünyanın gözü önünde karşı çıkan irade ortadadır. Bu irade faşizmde vücut bulmuştur. Memleketimize adalet dağıtan kurumlarına çağrımız var. Cumhuriyet Başsavcılığı’na ‘yargı görevini yapanı etkileme, kanunlara uymamaya tahrik suçlamasıyla yaptığımız başvuruyla Başbakan’ın yargılanmasını talep ediyoruz. Yürekli, onurlu, aydın adalet mensuplarımızın adaletin gereğini yapacağına inanıyoruz."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız