SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakanım Gidiyor, Biz de.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:57:24
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Başbakanım 1 günde 5 ülkeye gidiyor. Biz de 1 günde 5 köye gitmek zorundayız” dedi. 

 Milletvekili Çalık, Kırkpınar ve Tohma köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları Nihat Solmazgül ve Mehmet Kocaman ile köylerin sorunlarına ilişkin toplantılar yaptı. Köy ziyaretlerine Partinin Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Çetin ve partili yöneticiler katıldılar. Milletvekili Çalık, “Seçim yok, ara seçim yok, genel seçim yok, yerel seçim yok, ama biz iktidar partisini milletvekilleri olarak, genel seçimlerin üzerinden daha 1 yıl geçmişken, bütün kapıları tek tek çalıyoruz. Çalmak zorundayız. Başbakanım 1 günde 5 ülkeye gidiyor. Bizde 1 günde 5 köye gitmek zorundayız” diye konuştu. “Malatya büyükşehir oluyor” diyen Çalık, “Köylerimizde büyükşehirin birer mahallesi oluyor. Büyükşehir statüsünü aldığımız zaman hizmetlerde merkezdeki mahalleler gibi köylere de getirilecek” dedi. Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Meclis’in tatil olmasıyla birlikte milletvekillerini öncelikle ilçe ve ilçelere bağlı köyleri ziyaret edip, sorunları dinlediğini söyleyerek, “Siyasi partiler olarak, sizler bizim can damarlarımızsınız. Sizinle biz var oluyoruz. Gövde olmadan başın bir ehemmiyeti yok” diye konuştu. Çalık, köy muhtarlarında yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi alırken, İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Çetin ise bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İLÇEDEKİ ZİYARETLER..AKP  Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Türkiye artık dünyanın çok önemli bir aktörüdür. Artık yoğun bakımdaki Türkiye yoktur” dedi.  Çalık, berabercideki bir partililerle birlikte Akçadağ ilçesine yaptığı ziyarette parti binasını ziyaret ederek, burada bir toplantı yaparak ilçe sorunları hakkında görüş-alışverişinde bulundu. Buradaki toplantı da Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, arıtma tesisini kurmak için proje çalışması yaptıklarını söyleyerek, “Su sorunumuz yoktur, kanalizasyon ile ilgili sorunumuz yoktur” dedi. Çalık, “Türkiye artık dünyanın çok önemli bir aktörüdür. Artık yoğun bakımdaki Türkiye yoktur. Artık Türkiye’nin her atığı adım tüm dünya devletleri tarafından dört gözle irdeleniyor. Attığı her adım, tüm dünya devletleri tarafından adım adım takip ediliyor. Bizi izlemeye devam edin. Biz Osmanlı’nın torunları olarak adım adım ilerliyoruz. Tüm kapıları çalıyoruz, muhtarlarımızın kapılarını, teşkilatlarımızın kapılarını çalıyoruz. Eksiklikleri öğreniyoruz'' dedi. Çalık, Kaymakam Ramazan Keskin’i de ziyaret ederek, bir süre görüştü. Milletvekili Çalık, Keskin’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Seçilmişler ve atanmışlar olarak beraber yol yürüdüğümüz zamanda yöresel sorunların daha kısa sürede çözüleceğine inanıyorum” dedi. Kaymakam Ramazan Keskin ise Akçadağ ilçesinde göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ilçedeki sorunların çözümünü birlikte çözecekleri söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız