SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başbakanımıza Rapor Sunuldu'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:45:45
'Başbakanımıza Rapor Sunuldu'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, dondan dolayı kayısıda ve diğer meyvelerde yaşanan sıkıntının önümüzdeki günlerde beklenen çözümlere kavuşacağını söyleyerek, Bakanlar Kurulu’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir rapor sunulduğunu bildirdi. 

Milletvekili Fındıklı, MESOB Genel Kurulu’nda kayısı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sıkıntılı günler geçiriyoruz, başta kayısı olmak üzere sıkıntılı günler geçiriyoruz. Hasar tespit çalışmaları bitti. Eski rakama yakın yaklaşık bir para TARSİM tarafından ödenecek. Sigorta kapsamı dışında kalanlar için ise Bakanlar Kurulu’nda Sayın Başbakanımıza bir rapor sunuldu. Tahmin ediyorum, önümüzdeki günlerde fazlada aksamadan bu problemi İnşallah çözeceğiz. Yalnız Malatya’da değil, Karadeniz’de, Çukurova’da en son İzmir’de olan dolu hadisesinde bu sene bir taraftan kurak giderken, bir taraftan da Nisan felaketleri bizim meyve ve sebzecilikte Türkiye’ye ciddi oranda zarar verildi. Allah her şeyin hayırlısını versin. Bugünlerde gelir geçer, malı yerine koyarız, cana gelmesin. İnşallah sağlık, sıhhat ve el birliği ile omuz omuza verip devletimizin imkanları da var, yaralarımızı sararırız” şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız