SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakanımızın Müjdesini Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-01-29 17:55:24
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’na (TESK)  bağlı odalar, birlikler ve eğitim-danışmanlık merkezleri aracılığıyla farklı sektörlerden 23 bin 250 esnaf ve sanatkarın ekonomik değişime yönelik uyum yetenekleri arttırmak amacıyla başlatılan ADAPTESK Esnaf ve Sanatkarların Uyum Yeteneğinin Arttırılması Operasyonu Açılış Toplantısı Ankara’da yapıldı.

’Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneğinin Arttırılması Operasyonu’ açılış toplantısı, Ankara Hilton Otel’de düzenlendi. Türkiye’nin 7 bölgesinde yer alan 8 pilot ilden 200 katılımcının yer aldığı açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bülent Tüfenkci, TESK Genel Başkanı Palandöken ve AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Müsteşar Béla Szombatı TESK Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonlarının Genel Başkanları ve davetliler katıldılar.

Toplantıya katılan TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, toplantı nedeniyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gümrük ve Ticaret Bakanı  Bülent Tüfenkci ile bir araya gelerek, bir kez daha esnaf ve sanatkarın acil çözüm bekleyen sorun ve beklentileri aktardıklarını da ifade etti.

Keskin, “Esnaf ve sanatkarlarımızın Bağ-Kur pimlerine asgari ücrette işverene verilen destekte olduğu gibi devlet katkısı verilmesi talebimizi sayın bakanlarımız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye bir kez daha ilettik. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, yakın bir dönemde TESK’e ziyarette bulunacaktır. Sayın Başbakanımızın  bu konuda esnaf ve sanatkar camiasına bir müjde vereceklerini bekliyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımızın yaşadığı ve karşılaştığı sorunları her platformda dile getiriyoruz. Hükümetimizin değerli üyesi bakanlarımızla çok iyi bir diyalog ve işbirliği içerisindeyiz.  Sorun ve taleplerimizi en kısa sürede ulaştırabildiğimiz Malatyalı Bakanımız, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci’nin de  kabinede olması da bizim için ayrı bir gururdur. Sorunlarımızı karşılıklı konuşarak çözmeyi çalışacağız” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız