SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakanımızın Takdiri.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:46:48
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi (soldaki), aday adayı olmamamasına rağmen, kendisinin de temayül yoklamasında ciddi oranda oy alması üzerine dahil olduğu belediye başkan adaylığı sürecinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Genel Merkezi'nin takdiri ile mevcut başkan Ahmet Çakır (sağdaki) ile devam etme kararı alındığını belirterek, "Bildiğiniz üzere 29 Kasım’da yapılan İl Başkanları Toplantısında Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın Ahmet Çakır olduğu kamuoyuna açıklanmıştır. İnşallah yakın zamanda İlçe Belediye Başkan Adaylarımızın da açıklanması ile çok daha kapsamlı bir çalışma içerisinde olacağız. Hedefimiz başta Büyükşehir olmak üzere Malatya’mızın tüm ilçelerinde AK Parti’yi birinci parti yapmaktır."dedi. Tüfenkçi, ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylığı için de başvuruların 1 Aralık'ta sona erdiğini, 190'ı Yeşilyurt, 191'i Battalgazi ilçelerinde olmak üzere toplam 13 ilçede 634 kişinin bu göreve talip olduklarını da bildirdi.

Tüfenkçi'nin açıklamaları şöyle:

‘’AK Parti olarak iktidarda 11 yılı geride bırakmış 12’inci yılından gün aldığımız bir dönemdeyiz. İnşallah bundan sonra da bugün iktidara gelmiş gibi büyük bir heyecan, şevk ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

Hamdolsun bugüne kadar milletimiz için, ülkemiz için çok güzel hizmetlerde bulunduk. Türkiye’yi ekonomide, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda vatandaşımızın hak ettiği gelişmişlik seviyesine taşıdık, taşımaya da devam edeceğiz. 

2004 Yerel Seçimleriyle beraber Türkiye AK Parti belediyeciliği ile tanışmış oldu. Demokrasiyle beraber kalkınmanın ve istikrarın yerel yönetimler aracılığıyla hayata geçirileceğinin bilincinde olan AK Parti, bu anlamda yerele hizmet ve yatırım politikasını birinci önceliği yapmıştır. 

AK Parti Malatya İl Teşkilatı olarak 30 Mart 2014 mahalli seçimleri için merkezde ve ilçelerimizde gerekli tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Özellikle sandıkta görev yapacak olan arkadaşlarımızı büyük bir titizlikle oluşturmuş bulunuyoruz. 

Aday adayı başvuru sürecinde 10’u Büyükşehir’e olmak üzere toplamda 136 aday adayı partimize başvuruda bulunmuştu. 1 Aralık’ta sona eren Belediye Meclis Üyeliğin de ise Battalgazi İlçemize 191, Yeşilyurt İlçemize ise 190 kişi başvuruda bulunmuştur. Toplamda ise tüm ilçelerimizden 636 kişi Belediye Meclis Üyeliği için partimize başvuruda bulunmuştur. Ben bir kez daha şahsım ve teşkilatım adına Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği için başvuruda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz üzere 29 Kasım’da yapılan İl Başkanları Toplantısında Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın Ahmet Çakır olduğu kamuoyuna açıklanmıştır. İnşallah yakın zamanda İlçe Belediye Başkan Adaylarımızın da açıklanması ile çok daha kapsamlı bir çalışma içerisinde olacağız. Hedefimiz başta Büyükşehir olmak üzere Malatya’mızın tüm ilçelerinde AK Parti’yi birinci parti yapmaktır.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başvuruda bulunan 10 kişinin hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımızdır. Ancak bu süreç neticesinde bir arkadaşımız ile hizmete devam etme kararı çıkacaktı. Genel Merkezimiz ve Başbakanımızın takdirleri ile mevcut Belediye Başkanımız ile devam etme kararı alındı. 

Bizler, AK Parti il teşkilatı olarak bu adil yarışta tüm aday adaylarımıza eşit mesafede durduk. Bundan sonra da hiçbir kırgınlığa, ayrışmaya mahal vermeden bütün adaylarımızla birlikte partimizi en yüksek oy oranı ile sandıktan çıkarmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

Başvuruda bulunan tüm arkadaşlarımız AK Parti kadrosu içinde memleketimize hizmet edebilecek, alanında uzman, donanımlı, liyakat sahibi kişilerdir. Her biri çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde aday adaylık kampanyalarını yürüterek hizmet sevdalısı olduklarını gösteriler. Ancak Malatya’mıza, bu güzel memleketimize hizmet etmek bir kişiye nasip olmaktadır. Ben diğer arkadaşlarımızın AK Parti sevdalısı, hizmet, memleket sevdalısı olduklarına gönülden inanarak bundan sonra ki süreçte yine AK Parti için, Türkiye’nin istikbali ve istikrarı için hizmet edeceklerine de inancım tamdır. AK Parti geniş ve büyük bir ailedir. Bu arkadaşlarımız hepsi de bu ailenin birer üyeleridir. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.

AK Parti, yerelde yaptığı hizmetler ve yatırımlar ile belediyecilikte adeta marka haline gelmiştir. Bu anlamda Malatya’mızda yapılan hizmetler ilimizi daha yaşanılabilir, çağdaş ve modern bir şehir haline getirmiştir. Büyükşehir statüsüyle beraber merkez belediyenin yapılacağı koordineli ve etkin çalışma yöntemi neticesinde Malatya’mızın tamamını kapsayacak değişim ve dönüşüm politikası ilimizi marka şehir konumuna taşıyacaktır. Bu anlamda ilçelere merkez ile uyumlu bir yönetimin gelmesi çalışmaları daha hızlı ve verimli kılacaktır. 

Seçim çalışmalarının başlamasına az bir sürenin kaldığı bu günler muhalefet her zaman olduğu gibi yine kirli siyasi zihin yapısı ile karalama kampanyasına girecektir. Bizler AK Parti olarak, İl Teşkilatı olarak bu tür oyunlara tuzaklara asla gelmeyeceğimizi belirtmek isterim.

Muhalefet sanal korkular oluşturarak, yalanı, iftirayı, hakareti bir siyaset yöntemi olarak benimserken, AK Parti ülkemizin dört bir yanında yaptığı yatırımlar ile somut eserler koyuyor.

İnşallah 31 Mart 2014 sabahı tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’mızda da seçim sonuçlarını bir bayram havasında karşılamış olacağız.’’

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız