SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Başbakanın Bu Sözü Sevindirici''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Temmuz 2006 tarihinde Malatya'ya yaptığı ziyaret sırasında verdiği en büyük müjdenin Malatya-Gürün arasındaki karayolunun duble yol haline getirilmesi olduğunu söyledi.

ESOB Başkanı Keskin, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak son 5 yılda hazırladığımız tüm dosyalarımızda Malatya-Gürün Karayolu'na mutlaka duble yol yapılması gerektiğini vurgulamıştık. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a takdim ettiğimiz dosyalarda da her zaman Malatya-Gürün Karayolu'na duble yol yapılmasını ve bu projenin hızlandırılmasını istemiştik. Başbakan Erdoğan'ın son ziyaretinde Malatya-Gürün (Malatya-Kayseri) Karayolu'nun bitirilerek tamamlanacağı sözünü vermesi, ilde bölgesel ulaşım açısından çok önemli bir gelişmedir. Bundan sonra yapılması gerekenler konusunda görev il milletvekillerine düşmektedir" şeklinde konuştu.

ESOB Başkanı Keskin, Malatya-Kayseri arasındaki karayolunun Malatya'yı; batıyı doğuya, doğuyu batıya ve güneyi kuzeye, kuzeyi güneye bağlayan bir noktada bulundurduğu bildirerek, "Bu yol standartlar ölçüsünde yapılıp hizmete girdiğinde kentin bölge ulaşım ağı üzerindeki konumu daha da güçlenecektir. Ulaşımın rahatlaması bölgesel ekonomiyi de olumlu yönde etkileyecektir. Kentin böylesine önemli bir sorununa sahip çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız