SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakanın Eşi İçin..

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:57:38
Başbakanın Eşi İçin..
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi'nin Battalgazi Halk Eğitim Merkezi'nin katkıları ile açtığı kursta dokunan el emeği göz nuru bir halının kesimi yapıldı. Halılardan birinin Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na gönderileceği belirtildi.

Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda gerçekleştirilen halı kesim etkinliğine, Vali Süleyman Kamçı, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, bazı meclis üyeleri ile belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Bugün hakikaten tarihi bir mekanda, tarihi bir olaya şahitlik ediyoruz. Kültür Müdürlüğümüze bu etkinlik için teşekkür ediyorum. Tarihi bir mekan için tarihi bir olaya şahitlik ediyoruz derken, hanımlarımızın 1,5 yıl içerisinde gece gündüz çalışmaları münasebetiyle yapılan emeğin  ipek bir halının kesim töreni  ve bu ipek halımızın da devletimizin  umur bir yere gireceğinden önemli bir hadise olarak değerlendiriyoruz. Halımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'de konuşmasında, "Böyle bir açılışa katılmanın mutluluğunu yaşıyorum.Tarihin derinliklerinin bütün  izlerini ablalarımızın el emeği göz nuru ile harika şaheserler meydana çıkarmışlar. Türkmen halısı, Kürecik halısı mevcut hakikaten burada sayın başbakanın hanımında ipek halıyı kabul görmesi bizim ayrıca gurur bestemizdir" diye konuştu.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı'da, "Bu güzel halımızın açılışında olmaktan dolayı memnunum.Başbakanımızın hanımının halılarımızı beğenmesi de mutluluktur. Kaymakamlığımıza, belediyemize, kursiyerlerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız