SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakanın İki Günlük Programı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:57:37
Başbakanın İki Günlük Programı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü başlayacak olan 2 günlük Malatya gezisinin programı da ana hatlarıyla belli oldu.

Başbakanın iki günlük Malatya programı şöyle:

21 EYLÜL CUMARTESİ:

12.30 Havaalanında karşılama

13.00- 15.00 Sivil Toplum Kuruluşları ve Teşkilatla Yemek (Anemon Oteli)

15.00 Valilik Ziyareti

15.30 2. Ordu Komutanlığını ziyaret

16.00 Miting ve Toplu Açılışlar (Belediye Yanı Miting Meydanı)

18.00 Çalık Eğitim Kompleksi Açılışı

19.00 Görüşmeler ve İstirahat (Altın Kayısı Oteli)

22 EYLÜL PAZAR:

11.00 Darende'ye helikopterle hareket

11.30 Darende'de Miting

13.30 Doğanşehir'e hareket

14.30 Doğanşehir'de Yemek

16.00 Doğanşehir'de Açılışlar

17.30 Doğanşehir'den Malatya'ya Hareket

18.00 Malatya'dan Hareket.

BAZI AYRINTILAR..

STK’LAR İLE TOPLANTI: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl içerisinde Cumartesi günü 13'üncü kez Malatyalılarla buluşacak. Başbakan Erdoğan, programını Anemon Otel’de sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve partililerin katıldığı toplantıyla başlatacak. 

2. ORDU’YA ZİYARET: Başbakan Erdoğan’ın programında ikinci nokta 2. Ordu Komutanlığı olarak açıklandı. Buna göre, Başbakan Erdoğan, bundan önceki Malatya Programında ziyaret etiği 2. Ordu Komutanlığı’nı bugün ikinci kez ziyaret edecek. Ziyarette Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel de bulunacak.

AÇILIŞ VE MİTİNG: Malatya ziyaretinin en önemli programını saat 16.00’da Yeni Belediye Binasının yanındaki meydanda açılışlar nedeniyle yapacağı miting oluşturuyor. Başbakan Erdoğan, yaklaşık 70 tesisin açılışını yaptıktan sonra Malatyalılara hitap edecek.

ALTIN KAYISI'DA ÖZEL GÖRÜŞMELER: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konaklayacağı Altın Kayısı Oteli’nde kanat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Cumartesi günkü programının sonunda Altın Kayısı Ramada Oteli'ndeki akşam yemeğinde bir araya gelmesi bekleniyor. Ziyaret ettiği tüm illerde aynı programını uygulayan Başbakan Erdoğan’ın, geceyi de geçireceği oteldeki bu özel toplantıda Malatya özeli ve Türkiye gündemi ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi. Erdoğan’ın bu toplantıda yerel seçimler konusunda da görüş alacağı ifade ediliyor.

BAKAN ARAPGİR’E: Çok sayıda bakanın eşlik edeceği Başbakan Erdoğan’ın programına katılacak olan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Arapgir ilçesinde işadamı Mehmet Ali Aydınlar’ın oğlu Kerem Aydınlar adına yaptırmış olduğu Anadolu Öğretmen Lisesi’nin açılışını canlı yayın üzerinden yapacak. Başbakan Erdoğan ise, Yakınca'da işadamı Mahmut Çalık’ın yaptırdığı okulun açılışına da katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız