SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakanın Malatya Programı...

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:55:41
Başbakanın Malatya Programı...
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Eylül’de Malatya’ya yapacağı ziyaretin programı belli oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Binası Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenleyen  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Eylül’de Malatya’ya yapacağı ziyaret programı hakkında bilgiler aktardı.

Tüfenkçi, şu bilgileri paylaştı:

“21 Eylül Cumartesi günü Başbakanımız saat 11.30’da Ankara’dan Malatya’ya uçakla hareket edecek ve saat 12.30’da Malatya hava alanından karşılanacak. Saat 13.15’te sivil toplum kuruluşu ve kanaat önderleri ve teşkilat mensupları ile öğle yemeğinde bir araya gelecek. Saat 15.00’da 2. Ordu Komutanlığı, saat 15.30’da Valilik ziyaretleri var. Daha sonra 16.00’da ise belediye yanında toplu açılış töreni ve miting düzenlenecek. Miting sonrasında, Çalıkların Yakınca’da yaptırdığı okulların açılışı gerçekleştirilecek. Daha sonra Başbakanımız otelde dinlenmeye geçecek.

Pazar günü saat 11.30’da Darende ilçesine hareket edecek olan Başbakanımız saat 12.00’de Darende’de toplu açılışlar yapıp, vatandaşlara hitap edecek. Saat 14.30’da Doğanşehir’e geçecek olan Başbakanımızın, burada yemekten sonra saat 16.00’da toplu açılış ve halka hitap programı var.”

Bülent Tüfenkçi, Başbakan Erdoğan’a 4 ana başlık halinde taleplerini ileteceklerini ifade ederek, iletecekleri taleplerin başında kuzey çevre yoluna biran önce başlanması, 2023’te programda olan hızlı trenin erkene çekilmesi, Altay Kışlası Şoför Okulu alanının halka kazandırılması ve ikinci bir devlet üniversitesi kurulması gibi ana talepleri olacağını söyledi.

Tüfenkçi, 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçim için de partilerinde aday adaylık başvurularının 21 Ekim’de başlayacağını hatırlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız