SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakanın Sağlık Durumu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:32:24
Başbakanın Sağlık Durumu
A- A+ PAYLAŞ

Başbakanlık tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı hakkında bazı marjinal yayın organlarınca kasıtlı olarak uydurulan iddialar, tümüyle gerçek dışıdır" denildi. 

Başbakanlık tarafından, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında bazı basın yayın organlarında yer alan iddiaların tümüyle gerçek dışı olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Spekülasyona dayalı bu tür asılsız iddiaların haber kisvesi altında sunulmasının, gazetecilik etiğiyle bağdaştırılamayacağı ortadadır. Başbakanımız, bayram namazı çıkışında basın mensuplarına açıkça ifade etmiş olduğu üzere, bayram programı çerçevesindeki özel mesaisini halen İstanbul dışında sürdürmektedir. Sayın Başbakanımız, kentsel dönüşüm seferberliğinin üçüncü adımını atmak üzere hafta sonu Bursa'da düzenlenecek olan programa katılmak suretiyle, mutat mesaisine başlamayı planlamaktadır." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız