SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakanın Sözü Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:38:39
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından verilen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin kişi katıldı. 
 
MESOB Başkanı Şevket Keskin tarafından MESOB’ bağlı oda yönetimleri ile şoför esnafına Sultan Sarayı Salonu’nda iftar yemeği verildi. Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu, Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata ile oda başkanları ile birlikte yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Şoför esnaflarını sorusu üzerine Milletvekili Fındıklı, şoför esnafına yeni araç alımı için bir kereye mahsus KDV ve ÖTV muafiyeti tanınması ile ilgili çalışmanın halen devam ettiğini söyledi. MESOB Başkanı Keskin ise, bu konu da Başbakan Erdoğan’ın sözü olduğunu söyledi.
 
MESOB Başkanı Şevket Keskin, geleneksel olarak iftar yemeği düzenlediklerini belirterek, Kadir Gecesi ve Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, iftara katılan esnaflara teşekkür etti.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız