SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başbakanın Talimatı Var'

A- A+ PAYLAŞ

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Kentsel Dönüşüm yapılacak bölgelerde inceleme yapmak üzere Malatya’ya geldi.

Malatya’da Toplu Konut evlerinin yapıldığı alanda gezi ve incelemelerde bulunan Bayraktar’a Vali Halil İbrahim Daşöz’ün yanı sıra AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mehmet Ali Şahin, Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca ile Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’da eşlik etti.Toplu Konutta ikamet eden vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Bayraktar, gerekli hassasiyetin gösterilerek, sorunların çözümü noktasında çalışacaklarını söyledi.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Kentsel dönüşüm projesini yerinde incelemek ve projeyi hızlandırmak için Malatya’ya geldiklerini belirterek, “Malatya’da kentsel dönüşüm projesini değerlendireceğiz. Ayrıca Malatya’ya çok büyük bir stadyum projesini inceleyeceğiz, tabi toplu konut ihtiyaçlarını da yerinde tespit edeceğiz. Eksiklerimiz ve vatandaşlarımızın şikayetlerini dinleyerek, eksiklerimizi tespit edip, vatandaşlarımızın rahat ve iyi bir ortamda yaşamalarını sağlayacağız. Milletvekillerimizin daveti üzerine buraya geldik, ayrıca hastane yerimizi de tespit edeceğiz. 15 bin konutluk kentsel yenileme projemiz var. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Malatya’da kentsel dönüşümün hızlandırılması yönünde talimatları oldu. Bizde projeyi yerinde inceleyip, tespit ederek, hızlandırılmasını sağlayacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız