SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakanın Talimatıyla Yapıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:11
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili ve TBMM gurup yönetim kurulu üyesiMustafa Şahin "İnsanlarımızın memnuniyeti için, insanlarımızın haksızlığa uğramaması için elimizden geldiğince merkezimize insanıalarak hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Adalet mekanizmasındaki değişikliklerde de bunu göz önünde bulunduruyoruz" dedi.
 
Milletvekili Şahin beraberindeki partililerle birlikte Arguvan ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Şahin ilk olarak Arguvan esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Arguvan esnafıyla sohbet eden Şahin, Arguvan ilçesindeki adliyenin kapatılması konusuna değinerek bu anlamda konuyla ilgili bütün bürokratlarla görüştüğünü, Türkiye'nin birçok ilinde ilçe adliyelerinin merkeze taşındığını söyledi. İlçe adliyelerindeki dosyaların azlığı ve şehir merkezine olan yakınlığı sebebiyle bazı adliyelerin birleştirildiğini veya şehir merkezine bağlandığını dile getiren Şahin bu uygulamaların Başbakan'ın talimatıyla yapıldığını ifade etti.
 
Milletvekili Şahin Arguvan ilçe başkanlığını da ziyaret ederek burada köy muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirerek köylerin sorunları hakkında bilgi aldı. 
 
Şahin İlçelere yapılan hizmetlerde ayrım  gözetmediklerini, Arguvan'a ne hizmet gitmişse Battalgazi'ye veya Yeşilyurt'a, Kuluncak'a da bu hizmetin gitmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi. 
 
Tunceli iline yapılan yatırımları da eşit hizmete örnek olarak gösteren Milletvekili Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Tunceli'den hiç milletvekili çıkarmamıza rağmen hizmetlerde hiçbir aksama yaşanmamıştır. Türkiye'nin neresinde olursa olsun, hangi düşünceye sahip olursa olsun insanlarımızın hak ettiği hizmeti almasından yanayız; bize ister oy versin, ister vermesin. Biz AK Parti olarak hizmetin en iyi bir şekilde bütün insanlarımıza ulaşması için gayret gösteriyoruz." 
 
Milletvekili Şahin son olarak Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı'yı da makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız