SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Başbakanla Biraraya Geleceğiz''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mücahit Fındıklı, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın talimatı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) teklifiyle düzenlenecek olan toplantıda, bölge oda başkanları ile yatırım ve büyümeyi ele alacaklarını söyledi.

TSO Başkanı Mücahit Fındıklı, 14 Şubat 2006 günü Ankara'da yapılacak olan toplantıda bölge oda başkanlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geleceğini belirterek, "Toplantıda büyümenin Anadolu'da yeteri kadar hissedilmemesi, yatırım problemleri ve sorunlara çözüm önerileri görüşülecek" dedi.

Teşvikin daha yaygın kullanılmasıyla ilgili öneri üzerinde ısrarla duracaklarını söyleyen Fındıklı, esnaf ve tüccarın piyasada yeteri kadar alışveriş olmadığı için sıkıntılarının devam ettiğini ifade etti.

Türkiye'de büyümenin ilk 500 firmada hissedildiğini dile getiren Fındıklı, "Büyüme ilk 500 firmada hissedildi. Ama diğerlerinde sıkıntılar devam ediyor. Büyümenin yüzde 80'ini yüzde 20'lik kısım alıyor. Büyümenin yüzde 20'lik kısmını da yüzde 80'i paylaşıyor. Geldiğimiz noktada gelir dağılımındaki makasın gittikçe açıldığı görülüyor. Tedbirlerin alınması gerekiyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız