SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakanla Görüşeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:00:16
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaptırılacak olan Mehmet Kavuk Camii için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüleceği bildirildi.

Camiyi yaptıracak olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, “Malatya’ya büyük bir mabedin yapılması için yaptığımız çalışmalar sürüyor. Allah nasip ederse, yapının tamamlanmasında Başbakanımızın da önerisini alacağız. Diyanet İşleri Başkanı’nın kanalıyla bir randevu talep edip, Sayın Başbakanımıza projenin mimarı ile birlikte ziyaret edip, önerilerini alacağız” ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyesi yanına Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk tarafından yaptırılacak olan Mehmet Kavuk Camii için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya ziyaretinde bilgi almış, yeri konusunda bir şey söyleyemeyeceğini ancak Selçuklu mimarisi ile yapılan projede bazı çekinceleri olduğunu dile getirmişti.

KAYISI FESTİVALİNDE TEMEL ATACAKLARDI..

Kavuk, Haziran başında yaptığı açıklamada Malatya Belediyesi’nden fiilen yeri teslim aldıklarını belirterek "Alanın etrafını sac ile çevirdik. İmar tadili sonucunda kazıya başlayacağız. Nasip olursa Temmuz’da Kayısı Şenliği’nde temel atma töreni düşünüyoruz. Hazırlıklarımız son safhaya geldi” demişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız