SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakanla Görüştüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:39:40
Başbakanla Görüştüler
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki TOBB heyetini kabul etmesini değerlendiren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, sorunları görüşme fırsatı bulduklarını bildirdi. 

MTSO tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Başbakanlık Resmi Konutu'nda Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de hazır bulunduğu kabul, yaklaşık 2 buçuk saat sürdü. Toplantıya aralarında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'un da bulunduğu 45 oda ve borsa başkanı katıldı. Kabulün ardından konutun çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 45 oda ve borsa başkanıyla birlikte Başbakan Erdoğan ile görüştüklerini söyledi. Görüşmede, bölgede yaşanan sorunları ve gelişmeleri Başbakan'a aktarma fırsatı bulduklarını dile getiren Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti" diye devam eden açıklamada, Hisarcıklıoğlu'nun basın mensuplarına şu bilgileri aktardığı belirtildi: 

"Oda ve borsa başkanlarımız şehirlerinde halkla iç içeler ve kendileri bölgelerinin kanaat önderleri konumunda. Bugün Sayın Başbakan'a görüş ve önerilerini aktarabilme fırsatları oldu. Önümüzdeki süreçte bu çerçevede mecliste grubu bulunan diğer üç siyasi partimizi de yine oda ve borsa başkanlarımızla ziyaret edeceğiz. Görüşlerimizi bütün siyasi partilerle paylaşacağız. Paylaştıktan sonra değerlendirme yapıp görüşmenin içeriği ve fikirlerimizi siz basın mensuplarıyla paylaşabiliriz."

Bu arada, Başbakan Erdoğan ile yapılan görüşmeyi değerlendiren MTSO Başkanı Erkoç, görüşmenin son derece verimli geçtiğini ifade ederek, "Heyet olarak Sayın Başbakanımıza bölgenin ekonomik ve sosyal sorunlarını aktardık. Kendisi sorunları bizzat dinledi. Önümüzdeki süreçte sorunların çözümü noktasında Sayın Başbakanımızın hassasiyeti bizleri memnun etmiştir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız