SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başharık'a Park

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:45:06
Başharık'a Park
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Başharık Mahallesi'nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesinin 102 mahallesinde yaklaşık 150 civarında şantiye olduğunu söyledi. 

Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde park yapımına devam ediliyor. Bu kapsamda Başharık Mahallesi'ne yeni bir park yapılıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, Park ve Bahçeler Müdürü Haluk Şener, Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli ve Başharık Mahallesi Muhtarı Erdal Akkaya ile birlikte Başharık Mahallesi'nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Burada konuşan ve yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başharık Mahallesi Muhtarı Erdal Akkaya, "Yıllardan beri bu alan mezbelelikti. Başkanımız ilgilendi, park haline getirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Sokaklarımızla ilgili çalışmalar hakkında da Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’dan söz aldık. Nasip olursa inşallah bu dönemde yapacaklar. Yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili gerek başkanıma, gerekse ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallelerde park sayısını artıracaklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, "Az önce muhtarımızın da ifade ettiği gibi izbe bir yerdi burası. Kendi haline terk edilmiş, metruk bir haldeydi. Muhtarımızın teklifiyle burası güzel bir şekilde dizayn edilerek park haline getirildi. Buradaki apartmanlara ve mahalle sakinlerine bu park kazandırıldı. Park Bahçeler Müdürlüğü’ne gerekli talimatları verdikten sonra çalışmalar başladı. Güzel bir çalışma örneği sergilemişler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Parkımızın bu mahalle sakinlerine ve Malatya’mıza   hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Şu anda bizim 102 mahallemizin hemen hemen hepsinde yaklaşık 150 civarındaki yerimizde şantiyemiz var. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde yolla ilgili şikayetlerin en aza indiği bir Battalgazi’de yaşamaya devam edeceğiz. Aynı zamanda parklarla ilgilide şikayeti olmayan bir Battalgazi karşımıza çıkacak diye düşünüyorum. Bu anlamda ekibimiz gerek Fen İşlerimiz olsun, gerek Park Bahçeler Müdürlüğümüz olsun, gerek İmardaki ve Kültür Müdürlüğündeki arkadaşlarımız olsun, gerek Temizlik İşlerinde olsun bir bütün halinde, bir takım oyunu şeklinde çalışmalarını yürütüyorlar. Netice itibariyle gezdiğimiz, gördüğümüz yerlerdeki temizlik konusundaki hassasiyet vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu olumlu tepki hakikaten bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde yaşadığımız Kurban Bayramı dolayısıyla gerek iş yoğunluğu, gerekse kurban kesim yerlerinde şu ana kadar Battalgazi Belediyemize olumsuz tek bir şikayet söz konusu olmamıştır. Buda Battalgazi açısından, Malatya açısından çok önemli bir anekdot olarak belirtmek isterim. Yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm personelimizi kutluyorum ve onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız