SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başharık'ta Asfaltlama

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:48:04
Başharık'ta Asfaltlama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi’nin son 5 yıl içerisinde yaklaşık 5 milyon metrekare asfaltlama çalışması yaptığı bildirildi. 

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, son beş yıl içerisinde yaklaşık 5 milyon metrekare asfaltlama çalışmasının yapıldığı, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde finişerle beton asfalt serme işleminin yoğun bir şekilde sürdürüldüğü bildirildi.

Asfaltlama çalışmaları sırasında alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda öncelikle freze makinesi ile yolların kazılarak tesviyesinin verildiği, akabinde de finişerler ile asfalt serme işleminin yapıldığı ifade edildi.

Verilen bilgilere göre özellikle aşırı yağışların ardından TOKİ bölgesinden gelen yağmur sularının sık sık sorunlara yol açtığı Başharık Mahallesi’nde de düzenleme çalışmalarının yapıldığı belirtilerek; düzenleme çalışmaları kapsamında bölgede ilk defa 5 kilometre uzunluğunda yağmursuyu drenaj hattının döşendiği, kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarının yenilendiği bildirildi.

Başharık Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile bağlantılı 10 sokakta kaldırım düzenleme ve asfaltlama çalışmalarına başlandığı; şu ana kadar Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde kaldırım düzenleme ve asfaltlama işinin tamamlandığı, diğer bağlantılı 10 sokakta da kaldırım ve asfaltlama çalışmalarının önümüzdeki günlerde tamamlanacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız