SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başhekime Veda Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:08:41
Başhekime Veda Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende İlçesi’nde tayini çıkan başhekim ve arkadaşlarına veda yemeği verildi. 

Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Erhan Berk,İdari ve mali işler müdürü Bülent Mehmet Metin, Müdür Yardımcısı Özal Erkan Demir'in tayinlerinin çıkması nedeni ile Kaymakamlık tarafından veda yemeği verildi. Daire müdürlerinin de katıldığı yemekte Başhekime ve arkadaşlarına Kaymakam Bünyamin Kuş tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaymakam Bünyamin Kuş yaptığı konuşmada, “Tabiri göçebe kuşlar misali bir oradasınız bir burada. Yaklaşık 2.5 yıldan beri Erhan bey hastanemizin başhekimliğini yapıyor. Olağan üstü gayretli emektar üstün gayretli başarı ile çalıştılar emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte daha iyi başarılara imza atacaklarına eminim. Bir şeyler üretiyorsunuz daha sonra ayrılıyorsunuz. Böyle güzel ayrılmalar inşallah hepimize kısmet olur, aynı şekilde buralardan ayrılırız” dedi

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Erhan Berk ise, “2.5 yıldır Darende Devlet Hatanesi’nde ekibimle beraber görevimizi yürütüyorduk. 31 Aralık 2014 tarihi ile sözleşmemiz sona erdi. Görevimizin sonunda Bakanlığımızın ve kurumumuzun uygun gördüğü bir yere tayinimiz çıkacak inşallah. Tam olarak belli olmamakla beraber kurumumuzun uygun gördüğü yerde beraber çalışacağız. Bu 2.5 yıllık dönemde Darende halkına ve bu bölgeye elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık. Öncelikle arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Bayrak yarışı bizden sonra gelecek arkadaşlar da, inşallah bizden daha güzel hizmetleri vereceklerdi” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız