SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başhekimlik Prof.Dr. Özgen'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:01:24
Başhekimlik Prof.Dr. Özgen'de
A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde görevden ayrılan Yrd.Doç.Dr. Mehmet Aslan'ın yerine Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ünsal Özgen'in başhekimlik görevini de yürüteceği açıklandı.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Üniversitemiz Turgut Özal Tıp Merkezinde 25.05.2009 tarihinden itibaren Başhekim Yardımcısı, 06.08.2012 tarihinden sonra ise Başhekim olarak görev alan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan, yürüttüğü idari görevin iş yükünün fazla olması ve bütün zamanını alması nedeniyle akademik çalışmalarından geri kaldığını ve doçentliğe hazırlanamadığını belirterek bu görevden ayrılmak istemiştir. Daha evvel de bu durumunu birkaç defa dile getirmiş, ancak üstlendiği görevi fedakârlık göstererek bugüne kadar sürdürmüştür. Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan, gerek Başhekim gerekse Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptığı süreçlerde, daima başarılı bir performans sergilemiş, hastanemize büyük hizmetlerde bulunmuş ve Üniversitemizin sağlık alanındaki başarılarına önemli katkılar sağlamıştır. 12.05.2015 tarihi itibarıyla akademik çalışmalarına zaman ayırabilmesi için yürütmekte olduğu idari görevi bırakmasına izin verilmiştir. Yrd. Doç Dr. Mehmet Aslan’a, bugüne kadar yürüttüğü görevlerindeki değerli katkıları nedeniyle teşekkür ediyor ve başarılarının devam etmesini diliyoruz.

Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, yeni Başhekim görevlendirilinceye kadar, Dekanlık görevinin yanı sıra Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği görevini de yürütecektir."

REKTÖR YARDIMCILIĞINI BIRAKTI..

Prof.Dr. Özgen'in, başhekimlik görevini üstlenmesiyle birlikte rektör yardımcılığı görevini bıraktığı da belirtildi.

Üniversitenin internet sitesinde yeralan açıklamada, "Dekanlık görevinin yanı sıra Turgut Özal Tıp Merkezi'nin başhekimlik görevini de yürütecek olan Tıp Fakültemiz dekanı Prof.Dr. Ünsal Özgen, idari iş yükünün artması nedeniyle rektör yardımcılığı görevinden kendi isteğiyle feragat etmiştir."denildi.

Açıklamada, "Ayrıca, rektör danışmanımız Doç.Dr. Cafer Mum, rektörlükteki görevine daha fazla vakit ayırabilmek amacıyla, Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevinden ayrılmıştır. Söz konusu MYO'nun müdürlüğüne ise, Ziraat Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof.Dr. Nihat Tursun atanmıştır." bilgisi yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız