SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başımız Dik Geziyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekili adayları ve parti yöneticileri seçim propaganda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Milletvekili Ömer Faruk Öz; "Biz oy peşinde değiliz. Hizmetlerimizle anılıyoruz. Biz, vatandaşlarımızın sorunları neyse bu çözmek için halkımızın hizmetkarıyız. Seçim sandığı göründüğünde demokrat olanlardan, seçim sandığı göründüğünde Malatya'yı hatırlayanlardan değiliz. Biz, söz verip, vaat edip, umut simsarlığı yapıp, seçim sandıkları kapanınca sırtını millete dönenlerden hiç değiliz" dedi.

Ak Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, hafta sonu çeşitli ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmaları ile ilgi istişarelerde bulundu.

Malatya Rışvanlılar Derneği , Merkez Yeşiltepe Seyran mahallesi, Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi Vakfı ve pazar günleri Niyazi Mısri caddesinde kurulan sabit semt pazarı esnaflarıyla bir araya geldi.

Malatya Rışvanlılar Derneğine ziyaret
Malatya AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi , Milletvekili adayları Ömer Faruk Öz , Mücahit Fındıklı, Cemal Akın, Mustafa Şahin ve Şanal Tosun , Milletvekili aday adayı Mehmet Görgeç, Vahap Erdem, Hüseyin Bakırcı ve AK Parti İl Teşkilatı üyeleri Malatya ve bölge illerde geniş bir nüfusa sahip Malatya Rışvanlılar Derneği’ni ziyaret etti.

Malatya Rışvanlılar Dernek Başkanı İsmet Çelik konuşmasında; "AK Parti hükümetinin ve milletvekillerinin çalışmaları memnuniyet verici, Ak Parti hükümeti ve Başbakan Erdoğan ile ülkemiz Dünya standartlarını yakaladı. Güçlü ve ekonomisi büyüyen bir ülke konumuna geldi. Bu nedenle sayın Ak Parti yetkililerine Malatya il teşkilatına vekillerimize çalışmalardan teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Malatya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz ise konuşmasında; "Seçim sürecine girdiğimiz ilk günlerde partimize çok sayıda milletvekili aday adayı başvuruları oldu. 91 aday adayıyla yola çıktık. 91 aday içerisinde çok başarılı birbirinden değerli arkadaşlarımız vardı. Ama bu listede altı kişi olacaktı, taktir böyleydi. Kısmet böyleydi taktire rıza göstermemiz lazım. Sürekli olarak parçalara değil bütüne odaklanarak, büyük resme bakmak gerekir.

CHP’nin özgürlüklerin ve Hakların önünde bir engel
Öz, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ülkemizde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün seçilmesiyle ilgili 367 olayı yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi’nde( CHP ) tarafından Cumhurbaşkanı seçtirilmedi. CHP'de birçok arkadaşım var. Bunlar samimi olarak oylamaya katılmamalarının yanlış olduğunu ifade ettiler, "içimiz kan ağlayarak" CHP disiplini gereği karara uymak zorunda olduklarını da ifade ettiler dedi.

Ömer Faruk Öz “CHP anlayışı Türkiye’de, hak ve özgürlüklerin önünde bir engel, kurulduğu günden buyana milletin inançlarıyla oynayan ve alay eden CHP, sürekli bu anlayış çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bununda en güzel örneği Malatya Arapgir’li olan hemşerimiz Mehmet Sevigen’in CHP listesinde yer alamayınca yaptığı bir açıklaması olmuştur. Sevigen açıklamasında "Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki Meclis oylamasına girmemelerinin yanlış olduğunu açıkça itiraf etmiştir. CHP’nin Halkın iradesine yaklaşımının en güzel örneğini göstermektedir" dedi.

"Herkese eşit mesafedeyiz"
Malatya AK Parti Milletvekili adayları Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Şanal Tosun, Cemal Akın ve AK Parti Malatya teşkilatı yöneticileriyle birlikte Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli'yi ziyaret etti.

Malatya AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz, Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı hiçbir siyasi amaç gütmeden toplumun geneline hitap ederek, etnik ayırımı yapmadan hizmet vermeye çalıştığın söyledi.

Öz, Türkiye’nin temel dinamiklerinin kültürel ve mezhepsel zenginlikleri olduğunu ifade ederek, "Biz hiçbir zaman Alevi kardeşlerimizi ötekileştirmedik. Alevi kardeşlerimizi her zaman İslam’ın içinde gördük hem de ülkenin gerçek sahiplerinden gördük. Ama ne yazık ki toplumumuzda Alevi kardeşlerimizi İslam’ın dışına çıkarmak isteyen azınlık statüsüne düşürmek isteyen , bazı fitne fesat grupları bulunmaktadır. Rabbim Şahit 4 yıllık Milletvekilli süresinde gelen talepleri sen Alevisin, sen ,Türksün, sen Doğanyollusun, Battalgazilisin diye ayırım yapmadık, sormadık buna sayın vakıf başkanım da dahildir. Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı sayın Meşeli en az haftada bir aramıştır. Ne yapılması gerekiyorsa kendilerine bir telefon kadar yakın olduk. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu güne Alevi kardeşlerimizin sorunlarını masaya yatıran, buyurun ne sıkıntınız var diye derdini soran, inançlarına saygı duyan sorunlarıyla ilgilenen tek Hükümet AK Parti hükümeti ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. dedi .

Öz, AK Parti Hükümeti döneminde sekiz defa Alevi Çalıştayı yapıldığını ve bir çoğuna Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli'nin katıldığını ve burada Alevi kardeşlerimizin adına birçok karar alındığını söyledi. Öz, halkımız Alevi-Sünni, Türk-Kürt gibi oynanan oyunlara gelmeyecektir. İnançlarının bazı çevrelere siyasi istismar malzemesi olarak kullanılmasına da asla izin vermeyecektir dedi."

Ak Parti Malatya Milletvekili Adaylarının Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, " Hacı Bektaşı Veli Hazretleri'nin Anadolu insanına 13. asırda getirmiş olduğu sevgi, barış, dostluk, kardeşlik ve engin hoşgörü ilkelerini bugünün Türkiye'sine ve bütün insanlığına yaymak istediklerini ifade etti. Meşeli, vakıf olarak her zaman barıştan, dostluktan ve kardeşlikten yana olduklarını, ilimizde ve ülkemizde Alevi - Sünni, Kürt - Türk Kardeşliğini yaymak insanları kucaklamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi. Meşeli daha sonra Kültür Merkezi Vakfı tarafından yapılan faaliyet ve çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi.

Yeşiltepe'de Seyran Mahallesi ve semt pazarına ziyaret
Ak Parti Malatya Kadın Kolları ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz, mahallelilerin sorunlarını dinledi. Ziyarete Ak Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, kadın kolları üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Malatya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz Seyran mahallesinde yaşayan vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi. Vatandaşın her sorununu not alarak, sorunların çözülmesi noktasında ilgili yerlerle irtibat kurularak, sorunların bir an önce çözüleceği sözünü verdi.

Seyran mahallesinde temaslarını sürdüren Öz "Malatya'nın her yerine giderken başımız dik gidiyoruz.13 tane ilçemiz ve merkez ilçelerimiz dahil olmak üzere her bölgeye gittiğimizde hizmetlerimizle anılıyoruz" dedi.

Malatya Belediyesinin de Yeşiltepe de çok güzel hizmetler yaptığını belirten Öz, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

CHP'li bir mahalle sakini Ak Partili oldu
Bu arada orada bulunan bir vatandaş kendisinin CHP’li olduğunu belirterek, AK Parti’ye çalışacağını, CHP’den istifa ettiğini söyledi. Daha önce CHP’’li olan vatandaşa Ömer Faruk Öz Ak Parti rozeti taktı. Artık AK Parti’ye çalışacağını söyleyen vatandaşı toplantıda bulunanlar ve mahalle sakinleri alkışlayarak tebrik etti.

Semt pazarına ziyaret
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz semt pazarı esnafları da ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz “Seçimden seçime değil, her zaman tüm esnaf ve sanatkarları ziyaret ederek, sorunlarını dinlediğini ” söyledi.

Milletvekili Adayı Öz “Pazarcı esnafının daha sağlıklı bir ortamda satış yapabilmesi amacıyla, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’la bir araya gelerek, çalışmalar yapacağız. Malatya’da sabit semt pazarlarının yapılması için gayret göstereceğiz" dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız