SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başımızın Üzerinde Yerleri Var"

0
Güncellendi - 2017-09-21 02:34:16
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Gürkan, toplumumuzun gönlünde şehitlerimizin ve gazilerimizin ayrı ve özel bir yeri olduğunu söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Burada konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, “Değerli başkanımızın kutsal derneğimizi ziyaretinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına, tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum. Vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken, hiçbir şeyden sakınmadan, vatan için şehit olan şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Aynı düşünce ve duygularla ebediyete ulaşmış gazilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan gazilerimize de Allah’tan şifa diliyorum.” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, toplumumuzun gönlünde şehitlerimizin ve gazilerimizin ayrı ve özel bir yeri olduğunu belirterek, “Şehit ve Gaziler Derneğimizde Harp Malulleri Derneğimizde bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Buraya geldiğinizde içinizi bir hüzün kaplıyor. Şehitlerimiz ve gazilerimiz olmamış olsa buralarda rahat yatamayız. Evimizde ve işimizde bu kadar rahat olamayız. Dolayısıyla toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi minnetle, şükranla rahmetle anıyoruz. Gazilerimizden ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise Allah’tan sağlık mutluluk ve huzur diliyoruz. Gaziler ve şehitler gününü sadece bir güne sığdırmak doğru bir yaklaşım değil. Biz temsilen derneğimize ziyarette bulunduk. Şehitler ve gazilerimiz vatanın bölünmez bütünlüğü için, birliği, dirliği ve huzuru için, Devlet-i ebed müddet için canlarını verdiler. Yahut ta vücutlarının her hangi bir uzuvlarını verdiler. Biz Şehit ve Gazi Derneklerimizin hepsine Belediye olarak kucağımızı açmışız. Onların talep ve istekleri bizim başımızın üzerinde yeri vardır. Biz onları emir telakki ederiz. Ben tüm şehit ve gazilerimize bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kendilerine minnet duyuyorum. Bizim belediyecilik anlayışımızda sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, derneklerimizin istek ve taleplerin üst perdede yerine getirilecektir. Tekrar toprağa düşmüş şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daha sonra Irak’ın kuzeyinde sınır ötesi operasyona katılan ve bir bacağını kaybeden gazi Cemal Canlı ve ailesini ziyaret etti. Gazi Canlı ve ailesi ile sohbet eden Başkan Gürkan, “Sizler vatanı milleti için uzvunuzu verdiniz. Sizlerin bu mücadelesi sonucu bizler bugün rahat yaşıyoruz. Huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamamızın en büyük müsebbibi sizlersiniz. Bunun minnettarlığını size duymayan bir vatandaş bilin ki Cenab-ı Allah nezdinde onun manevi huzurunda ezilir. Kendisi huzuru bulamaz. Çünkü vatana, millete, canını kanını vermek hiç kolay değil. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Gazi Cemal Canlı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız