SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basın Bayramı Kutlaması

A- A+ PAYLAŞ

DSP Malatya Merkez İlçe Başkanı Asef Zengin, Basın Bayramı nedeniyle Malatya'da bulunan gazetecilere bir araya geldi.

 Zengin, "Değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum. Bu çerçevede verdiğimiz yemek davetine katıldığınız için teşekkür ediyorum. Hasan Şişli'nin parti meclis üyeliğine seçilmesinden dolayı da kendilerini kutluyorum" dedi.

DSP meclis üyesi Hasan Şişli ise davet sırasında yaptığı konuşmada , "2. Meşrutiyetin ilanından sonra Türkiye'de basına sansür kaldırılmış ve günümüze kadar basın sansürsüz olarak yayın yapmıştır. Basın tarihi içerisinde de son 5 yılımızı saymazsak, özgür bir basın anlayışıyla sizleri her zaman yanımızda görmenin mutluluğunu yaşadık. Ancak bugün veya dün için basınımızda kaleme alınmamış yazılarından, fikirlerinden ve düşüncelerinden dolayı insanlarımızın, basın emekçilerinin Ergenekon ya da benzeri isimlerle kireç kuyusu diye tabir ettiğimiz kuyulara atılarak, imha edilmek, iktidar karşısında söylemlerini susturmak, bilinçli bir cahilleştirme hareketi içerisinde sizleri bunlardan uzak tutma çabasının olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

 Zengin, DSP meclis üyeliğine seçilen Şişli'ye partiye olan hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız