SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Basın Bize Yol Haritası Oluyor"

0
Güncellendi - 2016-06-23 00:04:49
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Battalgazi Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar programlarına bir yenisi daha eklendi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kernek Şelale Restoranda gazetecilerle bir araya gelip, iftar yaptı.

Gürkan, burada yaptığı konuşmada, basın mensuplarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Basın mensuplarının Ramazan ayını tebrik eden Gürkan, Ramazan Bayramı’nı da bayram tadında kutlamalarını temenni etti.

Gürkan, basının gözleri, kulakları, dilleri olarak gördüklerini belirterek, “Sizlerden aldığımız bilgiler, fikirler bizim yol haritamız oluyor. Bu anlamda biz, basının çalışmalarını önemsiyoruz ve değerli buluyoruz. Bizim gözümüzden kaçan şeyleri sütunlarınızda, köşelerinizde veya da ekranlarınızda hatırlatmanız bizim açımızdan yol haritası olması açısından önemli bir kazanımdır” dedi.

Basın mensuplarından aldıkları bilgilerle problemlerin çözümü ve öneriler noktasında parametreleri ve değişkenleri araştırdıklarını kaydeden Gürkan, gereğini yapmaya gayret etiklerini belirtti.

“İKİ YILDA ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK”

Battalgazi Belediyesi olarak iki yılda önemli işler yaptıklarını kaydeden Gürkan, “Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı’ndan müfettişler incelemede bulundu. İçlerinde 40 yıllık müfettişlik yapan birisi ayrılırken, ‘Ben 40 yıldır müfettişim, Türkiye’de denetlemediğim, inceleme yapmadığım ne büyükşehir ne de ilçe belediyesi kalmadı. Ama burada hayretlere düştüm. Gerçekten de iki yıl içerisinde 8-9 belediyeden toplanmış olan belediye personelinin aidiyet olgusunun oluşturulması ve kurumsal bir yapıya büründürülüp, yüz yıllık bir belediyede neler varsa burada da olması, tüm bunların yapılırken de bütçe dengelerinin de azami ölçüde kullanılması ve güçlü de bir bütçeye sahip olan Battalgazi Belediyesi olarak gördüm’ dediğini ifade etti.

Gürkan, “Memleketimizi çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturmak, insanlarımız yaşarken şehrin sahibi olduğu hüviyetiyle hareket etmesi duygusuna sahip olması anlamında gayret gösteriyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

bg1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız