SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basın Mensupları ile İftar..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:28:54
Basın Mensupları ile İftar..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Basın Bayramı dolayısı ile basın mensupları ile iftar sofrasında bir araya geldi. İftar davetine, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü Erdem Kaplan ve basın mensupları katıldı. .  
 
Basın mensupları ile bir arada olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyen Başkan Çakır, “Yerel basın zor şartlar altında çalışmalarını yürütmektedir. Kamu Kurum ve Kuruluşları ile vatandaşlar arasında bir köprü görevi gören basın, fedakarca çalışarak halkın haber almasını sağlamaktadır. Mahalli basınımızın mutlaka bir takım sorunları bulunuyor. Böyle günler vesilesiyle bu sorunlar dile getirilerek çözüm yolları tartışılıyor. Malatya Belediyesi olarak her zaman basınımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz.  Bütün basın çalışanlarının Basın bayramlarını yürekten kutluyor, basınımızın daha iyi şartlarda ve ortamda çalışmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise,  “Malatya Belediyesi acımızda, sevincimizde her zaman yanımızda olmuştur. Şunu belirtmek istiyorum ki Malatya basını en büyük desteği sayın Başkanımız Ahmet Çakır zamanında görmüştür. Sayın Başkanımızın büyük gayret ve çabaları neticesinde TOKİ tarafından basın mensupları için yapılan toplu konut ile sosyal aktiviteler bunu göstermektedir. Sayın Başkanımıza bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız