SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basın Mensuplarıyla İftar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:13:02
Basın Mensuplarıyla İftar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. 

Dede Korkut'ta verilen iftar yemeği sonrası konuşan Çakır, "Ramazan ayını bu tür görüşmeler ve buluşmalar için bir fırsat olarak görüyoruz. Dolayısıyla Ramazan ayının bir yardımlaşma, ibadet, gariplerin, yetimlerin, komşuların ve akrabaların gözetildiği kutsal bir ay. İnşallah huzurlu ve ağız tadıyla bir bayram geçirmek herkese nasip olur" dedi.

Çakır, İslam coğrafyasında savaş, zulüm ve olayların bir an önce bitmesini temenni ederek, "Son dönemlerde İslam coğrafyasında yaşanan iç savaşların, olayların ve zulümlerin bir an önce bitmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz. Ülkemiz gerçekten huzur ve istikrar abidesi. Bu istikrar ve huzurunda mutlaka gelişmesi ve kalıcı olması gerekiyor. Bayramlarda bunun için bir fırsattır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız