SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Basın Önemli Bir Görevi Yerine Getiriyor”

0
Güncellendi - 2016-06-28 20:17:43
“Basın Önemli Bir Görevi Yerine Getiriyor”
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Mustafa Toprak’a, Malatya Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve cemiyet üyeleri, Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Karaduman, Malatya’nın bölgesel anlamda gazetecilik anlamında güçlü illerden biri olduğunu belirterek, 27 yıl önce kurulan Gazeteciler Cemiyeti’nin mensuplarını konut sahibi yaptığını ve Malatya Valiliği’nin desteğiyle “Malatya Basın Tarihi” kitabını bastıklarını bir çok etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman “Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Malatya’da iz bırakacak hizmetler vermenizi bekliyoruz. Malatya basını olarak başarılar diliyoruz” dedi.

Malatya Valisi Mustafa Toprak ise konuşmasında; “Malatya’ya iz bırakacak hizmetler vermek için göreve geldim. Eğer bir şey yapmayacaksak ve bekleneni veremezsek burada kalmanın bir anlamı da olmaz. Devlet ve vatandaş arasında hizmetleri kolaylaştıracak, huzur ve güven ortamını koruyacak çalışmalarda basınımız son derece önemli bir görev üstleniyor. Bu nedenle Cemiyetimizde ağabey görevinde bulunan Cemiyet başkanlarımız dengeler açısından, birikim ve tecrübe açısından önemli bir görevi yerine getirmektedir. Biz kamu görevlileri olarak görevlerimizi yerine getirirken sizler de kamu yararını ön planda tutarak vatandaşları bilgilendiriyorsunuz. Bu noktada bizler, sizlere çok ihtiyaç duyuyoruz. Bizlere vereceğiniz desteklerden dolayı sizlere şimdiden teşekkür ediyorum. Malatya da birlikte iz bırakacak projeleri hayata geçirmeye ve hizmet vermek başlıca görevimiz olacak. Basın kuruluşlarımızın önerilerine hep açık olacağız, onlarla birlikte hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız