SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başından Beri Gözü Vardı!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:55:17
A- A+ PAYLAŞ

Osmanlı Ocakları Malatya eski İl Başkanı Serkan Altuntop, görevden alınmadığını kendisinin istifa ettiğini belirtti. 

Yaptığı yazalı açıklamada, Osmanlı Ocakları Malatya İl Başkanlığı görevinden alındığı şeklinde Osmanlı Ocakları Genel Merkezi tarafından açıklama yapıldığını bildiren Altıntop, “Bilindiği üzere 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü Osmanlı Ocakları Malatya İl Başkanlığı görevinden yönetimimle birlikte istifa etmiştim. Osmanlı Ocakları Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, benim istifa etmediğim görevden alındığım yazılıydı. Benim görevden alınma durumum söz konusu dahi olmamıştır. Bilakis istifadan sonra gün boyu baskı görmüş, istifamı geri almam göreve devam etmem ve hatta basında çıkan istifa haberlerini durdurmam söylenmiştir. Ben ve yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarım omurgalı bir davranış sergileyerek istifamızın arkasında durmuş bulunmaktayız. Sayın Zafer Bektaş yönetimimizde yer alan bir arkadaşımızdı ve istifa etme kararımı yönetim kurulundaki arkadaşlarıma açtığımda kendisi de bu kurulda bizzat yer alıyordu ve istifa edelim mi, etmeyelim mi oylamasında edelim oyu kullanmıştır. Biz istifa etmeden 3 gün önce Ankara'ya giden sayın Bektaş Osmanlı Ocaklarının yeni il başkanı olmak için kulis çalışmaları yapmış ve sonunda başından beri gözü olan makama ulaşmıştır. Osmanlı Ocakları Genel Merkezinin yayınladığı haberde ise şahsımın görev belgesi olmadığı hatta üye bile olmadığım yazılmış lakin ne yaman çelişkidir ki hemen altında ki satırda görevden alındığım ve ihraç edildiğim yazmaktadır. Üyeliği olmayan birini nasıl ihraç edersiniz? Görev Belgesi olmayan birini nasıl görevden alırsınız ? Göreve ilk başladığımda şahsıma verilen Yetki Belgesinin resmini siz değerli basın mensupları ile paylaşıyorum. Görselde yetki belgesini şahsıma teslim eden Osmanlı Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kadir Canpolat'tır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız