SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Basından İstifade Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:13:31
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Başkan Danışmanı Ziya Kesriklioğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Göçmen ile 100 dolayında basın çalışanı katıldı.

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle bir araya geldiklerini belirten Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, “Geleneksel hale getirilen kutlamalara Malatya Belediyemiz öncülük ediyor. Etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecek. Bugün de Malatya Belediyemiz güzel bir organizasyon yaparak hep bir araya gelmemizi sağladı. Malatya Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Bütün gazetecilerin, Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, demokrasilerin gelişmesinde basının büyük önemi olduğunu söyledi.

Gazetecilerle her zaman bir araya gelmeye gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Çakır,  “Basınımızın halkla köprü oluşturmamızda önemli rolü var. 5 yıllık görev süremizde birçok vesileyle bir araya geldik. İyi işler yapabilmek için istişarelerde bulunduk.  Halkın sorunlarının anlatılması adına önemli görevler üstlendiklerini biliyoruz. Biz de basınımızdan bu anlamda istifade ettiğimizi söyleyebilirim. Bundan sonraki süreçte de basınımız bize daima yol gösterici olacak. Çalışmalar konusunda bize rehberlik edecekler” dedi.

Programda, gazetecilere kalem, cep ajandası, not kağıdı gibi çeşitli ürünlerin bulunduğu hediye paketi de sunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız