SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başından Vurulan Genç Kız da Öldü

0
Güncellendi - 2016-09-24 18:32:51
Başından Vurulan Genç Kız da Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da askerden izinli gelen 21 yaşındakisgencin öldürüldüğü silahlı kavga sırasında başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan lise 3. sınıf öğrencisi 18 yaşındaki genç kızda 5 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay; Cumartesi’ni Pazar’a bağlayan gece yarısı saat 00.05 sularında Sarıcıoğlu Mahallesi Taştepe Caddesi ile Saruhan Sokağın kesiştiği noktada meydana gelmişti. Cadde üzerinde karşılıklı komşu olan 2. el ev eşyası satışı yapan Kahraman ailesi ile kuaför dükkanı işleten Dönmez ailesi arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı taraflar karşılıklı olarak bir birlerine ateş etti. Olayda askerden hava değişimi için izinli gelen 10 aylık asker olan 21 yaşındaki Furkan Kahraman başından aldığı kurşun sonucunda, kuaför dükkanının üzerindeki evlerinin balkonunda bulunan 18 yaşındaki Almina Dilara Dönmez yine kurşunun başına isabet etmesi nedeniyle ağır yaralanmışlardı.

LİSE 3. SINIF ÖĞRENCİSİ

Yaralılardan Furkan Dönmez, Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, Almina Dilara Dönmez ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

Malatya Ticaret Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi olan Almina Dilara Dönmez, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün hayatını kaybetti. Genç kız, Perşembe günü Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Genç kızın çok sayıda arkadaşı da cenaze evine gelerek gözyaşlarına boğuldular.

KATİLLER YAKALANAMADI…

Bu arada, Kahraman ve Dönmez aileleri arasında çıkan kavgaya üçüncü taraflarında karıştığı belirtiliyor. İddiaya göre; Dönmez ailesinin yakınları ile ölen Furkan Kahraman’ın arkadaşlarınında olaya karıştığı ve olay sonrası kaçtıktan sonra polis ekiplerince aranmalarına rağmen halen yakalanamadıkları kaydediliyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ARŞİV FOTO: Olay yeri

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

cinayet6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Çiftçi44 (7 yıl önce)
    Failleri Halen Firari Sevigili Hemşeyrilerim ... :(
    0
    0
    Yanıtla