SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başından Vurulmuş Olarak Bulundu

0
Güncellendi - 2017-11-21 04:37:59
Başından Vurulmuş Olarak Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir genç yol kenarında kafasından silahla vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulundu.

Arapgir ilçesine bağlı Hocaali Mahallesi Derbeder mevkiinde yol kenarında hareketsiz yatan yaralı bir genci gören vatandaşlar durumu hemen jandarmaya bildirdi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri kafasından silahla vurulduğu belirlenen 27 yaşındaki Vahap Ercan'ı hemen hastaneye kaldırdı.

Ağır yaralı genç Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken hayati riskinin halen sürdüğü öğrenildi.

Jandarma ekipleri olay yerinde delil çalışması yaparken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • deniz (6 yıl önce)
    ya arkadaşlar sanki texsasa gidip gelmiş hatta ve hatta yaşamış gibi ezber konuşmayın.rabbim dirlik düzen versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı muhammed (6 yıl önce)
    Teksas ne alaka silahli olayın olmadığı il ilçe kalmadi hemen Teksas diyip durmayin yeter artik
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Malatyam.teksasi.gecti.her.hafta.silahli.olay
    0
    0
    Yanıtla