SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Basit Goller Yemeseydik"

A- A+ PAYLAŞ
 
Bugsaşspor karşılaşması sonrasında görevini bırakan Yeni Malatya Spor eski Teknik Direktörü Ali Güneş, takımın ikici yarıyı transferler ile rahat geçirebileceğini söyledi. 
 
"ÜSTESİNDEN GELEMEDİK"
 
Güneş, yaptığı açıklamada;  "Kongre süreci var. Kongre süreci esnasında ben de yeni gelecek yönetimin kendi istediği teknik kadroyla çalışması adına yöneyime istifamı sunmuştum. Başkanımız ve yönetim kurulunun isteğiyle göreve devam ettim. Kötü süreçten takımı kurtarmak için çalıştık ancak üst üste yaşadığımız şansızlıklar nedeniyle bir türlü bu kötü durumdan çıkamadık. Bu süreçte bir türlü kolay gol yemekten de kurtulamadık. Eğer bir takım iddialıysa ve hedefi varsa, kolay gol yememeli ancak biz bunun üstesinden gelemedik. Yediğimiz basit goller nedeniyle birçok puan kaybı yaşadık. Takım şuanda sıkıntılı bir duruma girdi. Ben bundan sonraki süreçte Yeni Malatya Spor'a başarılar diliyorum. Bugsaşspor maçının ilk yarısında futbolcularımız iyi bir performans ortaya koydu. Ancak ikinci yarıda tribünlerde çıkan olaylar nedeniyle futbolcuların motivasyonları bozuldu. Motivenin dağılmasıyla birlikte kalemizde 4 gol gördük" dedi. 
 
"BASİT GOLLER YEMESEYDİK.."
 
Gönül isterdiki başarılı olalım diyen Güneş; " Üst üste gelen şansızlıklar nedeniyle istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Benim tavsiyem, taraftarla olan sıkıntıların bir an önce çözülmesi gerekiyor. Oyuncuların birçoğu demoralize oldu. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana bu sorunu çözmeye çalıştık. Ancak çok başarılı olamadık. Ligin ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre var. Kongre sürecini ardından yönetimin hemen takviye yapması gerekiyor. Bazı mevkilerde kısıtlı sayıda futbolcu var. Eksik yerlere gerekli takviyeler yapılırsa, takım ikinci yarıyı daha rahat geçirir. Yeni Malatya Spor'un kötü bir kadrosu yok. Ancak yenilen çok basit goller var. Bunun da izahını yapamıyoruz. Basit goller yemeseydik, bu takımın en az 8 puanı daha olurdu. Kısa bir süre görevde kaldım. Yeni Malatya Spor yönetim anlamında çok rahat çalıştığım bir kulüp oldu. Kötü bir dönemde dahi futbolcuların maç başlarını ödeyen bir yönetim var. Ofspor maçında takımın kaybetmesine rağmen futbolculara 8 maç başı alacakları ödendi. Mehmet Emin Katipoğlu da tecrübeli ve iyi bir başkan. İstenilen başarıyı yakalayamadığımız için kendisinden özür diliyoruz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız