SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Basit Hatalarla Gol Yedik'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un lig sonuncusu Akçaabat Sebatspor'la oynadığı 4-3 galip gelirken, 28. dakikadan itibaren 10 kişi kalmış rakibi özellikle ikinci yarıda hayli zorlandığı maçı Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İhsan Gündüz Derelioğlu değerlendirdiler.

KARTAL'IN DEĞERLENDİRMESİ..
“İyi başladık, erken gol bulduk. Ama basit hatalardan dolayı goller yedik. Rakibimiz 10 kişi kaldı. 10 kişi kaldıktan sonra bir de penaltı kaçırdık. Bu tip maçları oynayacağız. 10 kişi kalan bir takım karşısında 3-2 galip bir takım sanki maç bitmiş, herşey bitmiş psikolojisi içerisinde oyuncular olabilir. Dönem dönem iyi, dönem dönem kötü oynadık. Ama bunlar doğaldır. Önemli olan ligin sonunda süper lige çıkabilmemiz. Önümüzdeki haftada oynayacağımız İstanbul Belediye maçının oyuncuların üzerinde bir stresi, gerginliği var. Bunu bu galibiyetle üzerimizden attık, iyisiyle kötüsüyle. Ama kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum, onlara teşekkür ediyorum. Önemli olan kendi evimizde aldığımız 3 puandır. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim herşeyimiz. Biz onlara layık olmak için uğraşıyoruz, burda varız. 4-3 kazandık, bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Bu maç geride kaldı. Önümüzdeki hafta oynayacağımız İstanbul Belediye maçı şu andan itibaren başlamıştır.”

DERELİOĞLU'NUN DEĞERLENDİRMESİ..
“Buraya gelirken umutluyduk. Hüzünlü bir sonuçla ayrılıyoruz. Maça başlar başlamaz şok bir golle oyuna girmemiz, oyun kurgumuzda önemli ölçüde değişiklik yapmamıza ve oyun kurgumuzun bozulmasına yolaçtı. Çünkü düşüncemiz rakibi kendi sahamızda karşılaşıp, rakip sahada bulacağımız boşluklarla gol atmaktı. Fakat oyuna başlar başlamaz yediğimiz gol bu düzeni de ister istemez bozdu. Çok basit bir gol yiyince, oyun kurgumuzda bozukluk oldu. Ardından 2-0’a düşünce değişiklik yapmak durumunda kaldık. Oyun genelinde bölüm bölüm istediklerimizi sahaya yansıtabildik. Özellikle 60 dakika civarında 10 kişi oynamanın zorluğunu gerçekten yaşadık. Çünkü Malatyaspor gibi önemli bir takımla, deplasmanda oynuyorsunuz. Topu iyi kullanan, oyunu yönlendirebilen, tecrübeli oyuncuların karşısında 10 kişi oynamanın zorluğunu yaşadık. Maçtan bayağı umutluydum. Ama mağlup başladık. Bunun sonucunda önemli bir mağlubiyet aldık.

Ayrıca şundan da üzüntülüyüm. Benim bir oyuncumun rakibe karşı bir hareketinden dolayı kırmızı kart görmesi.. Onu da istemiyorum. O da benim için önemli. Hem takımın eksik kalması açısından, hem futbol anlayışı açısından önemli. Tabi hakemin yorumunu çok fazla da göremedik ama önemli ölçüyde doğruydu kararı. Hakem hakkında fazla birşey de söylemek istemiyorum. Malatyaspor’u tebrik ediyorum.”

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız