SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başka Babayiğit Var mıydı?"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:19:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Pütürge İlçe Danışma toplantısında konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, dış güçlerin ayakları üstünde duran güçlü bir Türkiye’yi istemediklerini söyledi. 

Pütürge ilçesinde gerçekleştirilen AKP İlçe Danışma Toplantısını Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’in katılımı ile yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Mustafa Şahin, AKP’nin sadece Türkiye’nin dertleri ile dertlenmediğini, Orta Doğu başta olmak üzere tüm Müslüman coğrafyasındaki insanların dertleri ile de dertlendiğini söyledi.

Şahin, “Bizler sadece Türkiye’deki insanlarımızın dertleriyle dertlenmiyoruz. Orta Doğu’da kanı akılan Müslümanlarında dertleri bizim dertlerimiz, Filistin’deki o hakları gasp edilen insanların da dertleri de bizim derdimiz. Doğu Türkistan’daki komünist Çin’in zulmü altında inim inim inleyen insanların da dertleri bizim derdimiz” diyerek bu nedenle uluslar arası güçlerin ayakları üzerinde duran bir Türkiye’yi istemediğini dile getirdi. Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu dış güçler diyorlar ki, ‘Türkiye bize ihtiyaç duyacak, bizim bir dediğimizi iki yapmayacak, kendi iç güvenliğini bile bize soracak’ işte bunlar böyle liderler istiyorlar. Ama istediği liderler AK Parti kadroları içerisinde hiç bir zaman olmadı. Ne yaptı Sayın Cumhurbaşkanımız 2009 tarihinde. Siyonist İsrail’in Cumhurbaşkanına ‘Siz kumsallarda çocukları katletmeyi çok iyi bilirsiniz’ dedi. Bunu söyleyecek başka bir babayiğit var mıydı? Evet şuandaki CHP zihniyeti içinde milletvekilliği yapan bir arkadaşın ‘Bunlar İsrail’i, ABD’nin gücünü bilmiyorlar. Bunlar ateşle oynuyorlar. Bunlar hadlerini aşıyorlar’ dediğini biliyoruz. Ama biz haddimizi aşmadık biz haddini aşanlara haddini bildirdik. O zaman bu sınır, hukuk, insanlık kurallarını tanımaz halleri için de yüzlerine zalim olduklarını söyledik. Ve sonuçta ne oldu Mavi Marmara gemisiyle beraber ipler kopma noktasına geldi”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız