SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başka Birşey Tanımam"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:43
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Yeni Malatyaspor yönetici ve futbolcularını ziyaret etti. 

Yeni Malatyaspor tesislerine antrenman sırasında giden Porgalı’yı, YMS yöneticisi Nusret Öncü ve YMS basın sözcüsü Selim Pilten karşıladı. 

Hulisi Porgalı, Yeni Malatyaspor forması giyen torunu Hulisi Kağan Porgalı’yı da beraberinde tesislere götürdü. Porgalı, YMS Basın sözcüsü Selim Pilten’e torununu takım için yetiştirdiğini söyledi. 

Antrenman sırasında Futbolcularla bir araya gelen Porgalı, sporcularla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Porgalı hep bir ağızdan kendi seçim şarkısının söylendiğini anlattığı sırada Yeni Malatyaspor oyuncularından Vedat Budak, “Bu yıl başka bir şarkı söyleyelim başkanım, Kemal Sunal’ın filminde olduğu gibi para, para, para diyelim” dedi. Böylelikle Porgalı'yla sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirildi. 

Hulisi Porgalı’nın torunu giydiği Yeni Malatyaspor formasını futbolculara tek tek imzalatırken Porgalı ise futbolculara şampiyon oldukları takdirde gerekeni yapacağının sözünü verdi. 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeni Malatyaspor basın sözcüsü Selim Pilten, “Yönetime geldiğimiz ilk günden beri kaybolan futbol aşkını, birliğini tekrar kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızın sözünü vermiştik. Geldiğimiz noktada bunu başardığımıza inanıyoruz. Şehir olarak takım için kenetlenmiş durumdayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı ise, “Malatyaspor’un sarı kırmızısının üstünde başka bir şey tanımam, siyaset üstüdür. Malatyaspor’un renkleri birleştirici bir güçtür. Malatyaspor’a olan desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Malatyaspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Bunu siyasi bir düşünceyle yapmadık. İçimizdeki Malatyaspor sevdasıyla yaptık. Önümüzdeki maçların hepsini kazanacağız, başkanlarımızın da gayretiyle süper lige de çıkacağız” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız